View Single Post
Staro 30.11.2012, 19:07
nina-venus nina-venus je offline
Drug član

Datum prijave: 15.08.2012
YU lokacija: Cacak
Nepromenjeno

[quote=peja;34397]nina-venus ok je učiti istoriju i proširivati vidike, ali (ono čuveno ali) ja sam došao iz Hrvatske tj. proteran sam ali mom detetu nikad ne bi branio da ima devojku ili da se oženi sa devojkom iz Hrvatske, Bosne i sl. ja uvek stavljam čoveka ispred svega a tako ću isto odgajati i moje dete, rasa i boja nisu bitni, bitna je ljubav i da ona pobedi

Pejo,naravno da ne treba braniti-ljubav nikome ne moze da se zabrani,ali nije na odmet malo popricati,upozoriti,sesti,sagledati i siru sliku.Ljubav ume i da upropasti zivot.I to sto ti ne bi imao nista protiv,ne znaci da onaj drugi isto tako misli-i u tom slucaju ce tvoje dete puno patiti jer ga druga strana nece prihvatiti.Svaki sukob koji postoji 10 vekova i direktno se reflektuje na zivote svih ljudi na odredjenom prostoru,nije toliko zanemariv da ga uopste ne treba uzeti u obzir.Ljubav nekada nije dovoljno jaka da nadjaca sve to ma koliko svi mi to zeleli.Nije realno da detetu kazes da bas nista nije bitno,da je svet satkan samo od ljubavi.
Reply With Quote