View Single Post
Staro 03.12.2012, 16:55
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreadnot Prikaz poruke
Zanimljivo je kuda je otisla ova tema... neko je postavio pitanje u vezi dece i nacina razmisljanja ili promene nacina razmisljanja o tome kako ih vaspitavati i sta raditi u pojedinim situacijama, pa se nekolicina nas potrudila da da odgovor na osnovu dosadasnjeg iskustva i zivota ovde. Zasto se neko drugi nasao u obavezi da komentarise nase poglede na zivot i da nam deli epitete da smo lakomisleni, romanticni, previse liberalni, uskih pogleda na svet, sirokoumni, banalni i sl., nikako mi nije jasno. Svrha ovog foruma, barem kako ga ja dozivljavam, je da se razmene informacije i iskustva, ma kako subjektivna bila, jer to mozda moze nekome da bude od koristi. Koliko sam upoznat, nismo otvorili debatni klub kako bismo analizirali ispravnost bilo cijih stavova i pogleda na zivot. Mozda se varam...
Mislim da je to osnovna stvar koju neko novi ovde mora malo da promeni. Pravo da se mesa u tudja posla i da kritikuje druge ko radi stvari ispravno i ko misli ispravno a ko ne. Ovde se malo treba prilagoditi i pustiti druge oko tebe da zive kako hoce.
Reply With Quote