Citat:
Prvobitno poslao korisnik Pedja_1003
Postoji vec tema ''Chicago'' ali je malo neaktivna a i razgovor ide u nekom drugom smeru. Poenta otvaranja ''Chicago 2013'' je da ovde pisu ljudi koji planiraju da novu stranicu u svom zivotu zapocnu upravo tamo. Uvek je lakse kad imas nekog uz sebe, tako da svi koji planirate zivot u Chicagu na neki malo duzi period ukljucite se. Kad, s kim, koliko, gde, sta..
Ja i drug planiramo u Chicago vec od Maja, zaradimo potreban kes da upisemo auto skolu kako bi dobili dozvolu za kamion, pa da polako krenemo sa pravljenjem ozbiljne love. Kljucna stvar da se odlucim za ovo je pronalazenje Hrvatske auto skole u Chicagu gde su svi instruktori Srbi i Hrvati. Uzdravlje
|
Deste Srbende,postoji skola kako ne postoji Alamo trucking school na 47 st u Chicagu izgooglajte vlasnik je ili hrvat ili neki Jagodinac nisam siguran, ja nisam kod njih polagao ali prvo sam kod njih otisao, ali mi je bilo daleko nekih 20 milja od mene pa nije lako raditi i ici u skolu svakog dana.Ja sam svoj CDL dobio u drugoj skoli Progresive,upoznao na aerodromu vozaca rumuna koji je instruktor u toj skoli a igrom slucaja nasao se i nas instruktor tamo Andrija decko iz Ivanjice.CDL je sada povoljan mislim da je oko 1800$ za 160 sati.
nadam se da sam vam pomogao.
Ja inace radim lokal oko O'hare aerodroma pick up and delivery radimo cargo
pa ako vas jos nesto zanima pitajte ljudi tu smo da pomognemo,ziveli