View Single Post
Staro 16.12.2012, 03:43
curlika's Avatar
curlika curlika je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.02.2012
US lokacija: Las Vegas, Houston, Chicago
YU lokacija: Sombor-Novi sad, Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku curlika
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dejancic Prikaz poruke
Ovo si dobro napisao, ti si se zakleo, a ne tvoja cerka. A odluka o tome gde ce studirati ce verovatno biti njena. Dosta mojih vrsnjaka koji su studirali ovde u Americi su svesno gledali ponude univerziteta i koledza u drugim gradovima bas s' razlogom da sto pre postanu sto samostalniji.

Mozda tebi deluje da mi koji se cesto selimo nismo normalni. Ja za sebe znam da nisam normalan zbog nekih drugih stvari, ali to nije tema sadasnje price. Medjutim, ako se samo osvrnem na moje sadasnje drustvo u Pittsburgh-u to bi izgledalo ovako: 6 Amerikanaca, 4 devojke i 2 idiota muskog pola. Dvoje je rodjeno ovde, svi ostali su dosljaci. Znam da ljudi kazu, s' kim si takav si, ali ipak malo je mnogo da su svi oni ludi sto su otisli iz svog rodnog grada.
Mislim da te nisam bas najbolje razumeo, moracu da ti proucim istoriju postova da vidim na sta si mislio. E pa kad ti propadne jedan brak pa se pre par godina ponovo ozenis i dobijes malo dete, mislim da bi bio mnogo pametniji kako dalje i na koji nacin. Ja nisam neka "sila" u porodici koja namece svoju volju ali svaki moguci slobodni trenutak provodim sa cerkom tako da jednostavno sam SIGURAN da cu umnogome uticati na nju ne samo kad bude trebala studirati nego vec to radim sad maltene od pelena kako sam poceo. Mozda mi je greska sto se sa sinom nisam vise bavio kad je bio mali (u prvom braku) ali se covek na greskama uci, i kad mi je vec sudbina podarila da ponovo dobijem dete (i to zensko koje sam oduvek zeleo), tu sansu sigurno necu propustiti. Vec sam neke ozbiljnije svirke odbio na kruzeru i po Crnoj Gori bas zbog toga sto sam u predjasnjem postu napisao. Svako ima svoje neko iskustvo ali smatram da razmisljanje koje imam ne moze biti pogresno. A da ce me pitati sve u zivotu ko i sad sa 5 godina (nepunih), HOCE. Samo da dozivim stotu.