Bili smo na lekarskom, supruga i ja, 14.12.2012. godine, u Smiljanicevoj 22!
Prethodno sam zakazao za 9,15 - 9,30h pa kad dodjemo!
Gledao sam vremensku prognzu kada sam zakazao, i meteorolozi su najavili dobar plus, ali smo krenuli iz Zajecara sa -18'C.
Pregled, ko pregled.... prvo vadili krv, pa otisli u susednu ulicu da slikamo pluca, posle raznih upala pluca i pumpica koje sam koristio, za divno cudo su pluca bila ok!
Analiza krvi se radi na polne bolesti od kojih sifilis ima najvazniju ulogu u prolasku lekarskog! Ameri smatraju, kako nam je receno, da je to bolest siromasnih i ljudi koji ne odrzavaju higijenu! Analiza je radjena i na jos neke bolesti ali obzirom da nemamo nista od toga, nije nas zanimalo da se dalje raspitujemo!
Doktorka je skroz ok, radi brzo i ne prenemaze se... profi je!
Visina, tezina, krvni pritisak, popunjava upiytnik: da li pijete, da li pusite, kada i zasto ste se ugojili... i slicno. Skini se, svuci donji ves, okreni se, obuci se.... moras malo da smrsas....
Onda sledi vakcinisanje, to su dve vakcine za 3 zarazne bolesti koje smo svi kao mali prelezali... MMR vakcina! Vidite na netu. Reakcija na vakcine nije bilo!
Pregled platili 150 dolara + 4000 dinara vakcine, i to je to! ''Izvestaje ponesite u ambasadu na intervju, kao i snimke pluca iako vam niko nece traziti''... kaze doktorka. Dobili smo kapiju dela tog izvestaja koji bi smo trebali da ponesemo u US kako bi prilikom ulaska potvrdili da smo vakcinisani po njihovim zdravstvenim standardima!
Prijatno iskustvo, nemamo polne bolesti... ja bi trebalo da smrsam