pretpostavljam da je mislio na osiguranje kao benefit u vidu ponude za posao tj ugovora koji potpisujes kod poslodavca
tipa, pocnes da radis kod nekoga u nekoj kompaniji koji ima placeno osiguranje zdravstveno za svoje radnike i to je paket koji se svima nudi.dok recimo postoje opcije da poslodavac ne placa tvoje osiguranje vec ga sam trazis kod raznoraznih osiguravajucih kuca, koje po pravilu traze tvoj zdravstveni karton itd da bi se odredila premija koju placas tj paket... - te osigur.kuce umeju da budu jako bezobrazne pa da ti cak i ne zele platiti neke troskove medicinske koje imas jer izvrdavaju na razne nacine, tipa ti si kriv sto ti se nesto desilo i slicno..a epilepsija je stanje koje si ti vec imao dijagnostikovano pre nego si uzeo kod njih osiguranje..razumes...shodno tome - premija koju placas..
parafraziram sad - dodje im neko tesko bolestan i uzme osigurnje kod njih, precuti da je bolestan, pozlimu i ode u bolnicu bolnicki troskovi sumanuti, oni ne zele da plate jer je on njih lagao da je zdrav..to si iz filmova mogao videti ;D
uf, malo sam konfuzna ali nadam se da si me razumeo