View Single Post
Staro 11.09.2008, 17:36
srdjevic's Avatar
srdjevic srdjevic je offline
Administrator

Datum prijave: 19.05.2005
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Novi Sad, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik neky Prikaz poruke
Pa mozda bi trebao da se razmenis banera sa nekim, recimo sa greencardserbia.

Razmišljao sam već na tu temu, ali do sada sam video 2 prepreke zbog kojih se još nisam odlučio na takav korak:
  1. čekah da se forum zavrti (na odličnom smo putu!), jer niko neće da se menja sa sajtom koji nema posete, je li... a mladi smo, ipak, jako.... nemamo ni 4 meseca još, eeeeej!
  2. sumnjam da bi nas voleli, s obzirom na (bar moje) energično protivljenje agencijama za prijavu... ne znam koliko bi i njima bilo dobro da teraju ljude na ovaj sajt di im kažem(o) da ne plaćaju bezveze....
Citat:
Prvobitno poslao korisnik landlord Prikaz poruke
Kakva razmjena bannera? sta ti je .. mi nismo komercijala... mi smo underground..
Uvek smo mi bili underground... to nam u krvi.

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns Prikaz poruke
Imaju ljudi net, samo nisu naucili da googlaju
Ja sam tvoj blog nasao preko google-a i otada sam eto ovde
Eto dvoje ljudi su me bili zvali ove godine (prijatelji prijatelja) da im zena i ja pomognemo oko aplikacije. Obojici smo dali adresu foruma :-)
Stvarno ne znam sto je tako malo ljudi, ali koliko smo mi pratili u zadnjih 3 godine je bilo preko 500 dobitaka. Mozda neki ljudi jednostavno ne idu do kraja (nemaju para, predomisle se i sl).
Pa to je ono.... najviše imamo tzv. word of mouth marketing. A to može da znači samo jedno - da smo mlogo jaki...

Ja se ovde zezam malo, ali najviše na svoj račun - osim što sam namestio redirekciju na blogu da ljudi automatski dođu ovamo, apsolutno ništa na polju advertajzinga za sajt nisam uradio...
A trebao bih, znam.... Samo, dok bar još jedna generacija ne pređe baru (da se dopeče iskustvo malo, pa da nas više pomaže), malo me frka, zamis' naleti X ljudi sa Y pitanja... pa kosu bih isčup'o sebi dok stignem sve....
Mislim da treba polako, i sve će doći na svoje mesto... Osim ako nam ovi ne ukinu lutriju... Mada, i onda ćemo naći nešto. Pretvorićemo ovaj sajt u "turističku" agenciju, da šaljemo ljude "turistički".... ahahahahah

Citat:
Prvobitno poslao korisnik xeg Prikaz poruke
Postoji tu jos nesto, mogu da se kladim da pored ovih ~60 aktivnih clanova ima jos najmanje toliko prijavljenih DV2009 dobitnika koji ne znaju, ne zele ili ih je sramota da puste prvi post.
Neko ide logikom da nikome ne prica o tome da "ne izbaksuzira"

Just my 2c
Upravo tako, zezam se ja malo, imamo puno ljudi koji samo čitaju, a ne pišu, nisu čak ni članovi.... Pa šta ćete, kad vole ljudi banere....