View Single Post
Staro 26.01.2013, 07:31
chicagopn's Avatar
chicagopn chicagopn je offline
Stari vuk

Datum prijave: 29.10.2008
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Ima i kad nemogu da pomognu

Zena odvela dete na check in kod zubara ,poceli da je muvaju kako njemu treba proteza predlozili joj neku protezu sa kojom ce moci da jede,ide u skolu i veoma ugodno da se oseca.Sve to za 1000$ ok napravili dil jos na kraju joj pokazali kako ce izgledati proteza.
Rekli su joj da plati 350$ i onda 10 meseci po 65$ nazvali su posle mesec dana zena usla platila 100$ ratu usli u ordinaciju doktor se pojavio sa najobicnijom protezom onom plasticnom retainer braces i sa kompletno drugom pricom,nemoze da nosi u skoli nemoze da jede i ovo je prvi stepen.Kad je zena pitala a jel je ona free kad je to prvi stepen a ona drugi sto joj pokazali kaze nije free to je to za 1000$. Ona izadje onako zbunjena sa detetom dosli kuci i isprica mi to kako je bilo.Ja odem tamo da pitam o cemu se radi kazu da se to dogovorili neki twin blok nemam ja pojma.Ja njima kazem da mi vrate pare 450$ kazu nema problema dodji u ponedeljak kad bude tu menadzer ja sam njima bacio onu protezu na sto kod doktora i on je uzeo.Naravno znao sam da nece biti lako.
U ponedeljak nude mi nazad 180$ jer 270$ kosta lab fee ja kazem a kakve to veze ima samnom ,zasto ja moram to da platim? Vi niste ispostovali dogovor rekli ste jedno uvaljuje te mi drugo kaze NE vasoj zeni je sve objasnjeno,OK.
Nista reko ja cu da pogledam kako mogu da dobijem sve pare nazad ,ako mogu,kaze no problem.

Naravno obratim se kod BBB oni ih kontaktiraju i ova menadzerka njima napise odgovor koji je 50% istinit a 50% obicna laz da ja nisam mogao da verujem.
BBB nemoze na zalost nista da mi pomogne ali mi predlazu privatnu tuzbu .
Poslao sam svu dokumentaciju ovoj Lisi Madigan oni su prosledili u office u Chicagu nakon 2 meseca nista ,kazu nazalost nemozemo nista da vam pomognemo ali cemo ovo imati u vidu za sledeci slucaj :wtf: znaci sa mojih 270$ da im otvaram oci.

Odem sad u nedelju kod dede u goste on mi daje neko pismo kaze ovo je za tebe vidi da li ti treba,ja ne zivim na toj adresi vec 3 skoro 4 godine,kad pismo od zubara za racun koji im dugujem 90 dana kasnim ako ne platim do jan 23 65$ stavice me na colection.To je agencija koja vas goni da platite racune i koja utice i rusi vas kredit score.
Otisao sam 22 januara da platim svih 550$ koji im dugujem jednostano da nemam vise raspravke i trzavice po kuci ,hocu mirno da spavam.
Usao sam dobar dan ,dobar dan reko daj da vam platim ovo sto vam dugujem da mi ne pretite sa colection ,a posle bih pozvao telefonom ovu Lisu Madigan da joj kazem hvala na izgubljenim 1000$ ,ali medical asistent mi kaze nemate vi nikakav dug vas balance je 0.00 ,ok odprintaj mi to i obavezno pecat i potpis ,da ne bude a de je pecat.
Pozvao menadzerku i pristao na 180$ poslace mi cek iduce nedelje.

Tako da mogu da vam kazem mnogo morate biti pazljivi sta radite i kako radite ,ja odsad bilo koji dogovor snimam i slikam da imam crno na belo jer je ovde takav sistem,ovde rec ne znaci nista.

mogao sam ja ovo da gonim privatnom tuzbom kod onih Judge Judy i slicni ali ne volim da se hvatam u to kolo ako pocnes sa advokatima i doktorima u Americi da imas posla, bolje bezi kuci da pozivis jos malo.