Ja ne napisah nasa iskustva sa lekarskog, ali hocu posto vidim da niko pregled nije radio u Drzicevoj osim nas.
Mi smo na pregledu popizdeli, jer je supruga zurila da se vrati na posao, a birali smo Drzicevu zbog lokacije samo i sto se vakcine primaju u institutu za javno zdravlje koji je u 29. novembra, a supruga radi preko puta, tako da smo ocekivali da do 12 stigne na posao.
Ukratko samo:
Dosli smo u 9:15, pregledi su poceli tek u 10:15, uzeli nam krv, izmerili pritisak, pitali visinu, tezinu, istoriju bolesti. Onda kod doktorke, nisam bas skidao gace, verovatno je i bez toga videla da imam sta treba

, smarala o vakcinama kako su sve istekle, ali kao da primimo samo dve. OK. Gotovo to i sad da snimimo pluca. Tu krecu gluposti. Pluca treba da odemo da snimimo u institut za reumatologiju u klinicki centar. To su mi u 2 telefonska razgovora precutali. Napolju neka kisa, odvratno vreme. Nista, sednemo u taksi i odemo. Snimimo pluca brzo, ali doktoru izgleda naidje svalerka pa smo rezultate cekali oko sat vremena. Ja se svadjao tamo sa sestrama jer smo bukvalno jedini i samo treba da nam daju diskove. Naravno nije vredelo. Zena pizdi jer vec prilicno kasni na posao. Dade doktor konacno rezultate, opet taksi do 29.novembra da primimo vakcine.
Popnemo se na peti sprat, fina doktorka kaze: Jaooooooo pa ne znam da li imamo jos tih tetanusa. Svoju reakciju necu da opisujem. Uglavnom udjemo, krene ona da kopa po frizideru i nadje po dve vakcine gripa i tetanusa, srecom. Primimo to i platimo po 2000 din/ - 800 za grip, 1200 za tetanus, tako nesto. Zena ode na posao u 2 umesto u 8, Ja nazad u Drzicevu da im dam potvrde. Posle opet oko 4 nazad po koverte.
Uglavnom, vidim da smo jeftinije platili vakcine, ako je za utehu