View Single Post
Staro 05.02.2013, 15:16
joga joga je offline
Drug član

Datum prijave: 02.09.2012
Nepromenjeno

mene tema sa lekovima interesuje najvise zbog deteta...najbolje bi bilo da postoji mogucnost da iz srbije ponesemo antibiotike i ukoliko dete ima redovnu terapiju da ponesemo lekove za par meseci.verovatno cu prvo biti na turistickoj vizi po svemu sudeci,pa cu se vratiti posle par meseci kada zalihe novca presuse...a zanima me i za ostanak,posto sam cula da su lekovi veoma skupi i da se u pocetku zivota u americi tesko mogu priustiti sa nasom srpskom ustedjevinom od koje bismo ziveli u pocetku.ova tema mi je da budem iskrena presudna za odluku kada da otputujem i koliko novca moram da zaradim u srbiji da ne bih brinula za lekove za dete u americi.cak mi je jedan covek koji zivi u americi rekao da je moguce da lekovi iz srbije stizu mesecno u ameriku u obicnom paketu...to bi bilo najjednostavnije resenje za pocetak,dok je budzet ogranicen,ali kada sam pitala u posti,odgovoreno mi je da lekovi ne smeju da se salju u posiljci...dosta sam zbunjena jer cujem razne savete,a u nasim domovima zdravlja naravno nemaju pojma da daju savet i upute na resenje.Hvala svima na odgovoru unapred.
Reply With Quote