View Single Post
Staro 05.02.2013, 15:40
imanja imanja je offline
Član

Datum prijave: 04.12.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana Prikaz poruke
Citat je obrisan jer je potpuno nepotrebno postovan (nije vezan za postavljeno pitanje). Linkovi (gore) su za odredjenu bolnicu postavljeni korisniku koji zivi u gradu u kojem je ta bolnica i to nije za Los Angeles. Svaki grad ima ovakve programe, ima ih i u Los Angelesu. Medjutim, kada su u pitanju lekovi i postojece zdravstvene tegobe, ja nisam sigurna kako da odgovrim na to. Ako je u pitanju turisticki status, onda postoji visitors insurance koje se kupuje ovde i koje pokriva postojece kondicije do odredjenog iznosa (oko $15,000), ali ne verujem da se to odnosi na redovnu terapiju vec na onset.

Sto se tice nosenja lekova odande, to nije problem samo mora da se prijavi mada koliko ja znam lekari tamo ne smeju da prepisu terapiju za duze od dva meseca. Nije mi jasan status pri dolasku ovde, te i ne mogu konkretno da odgovorim.
da li sa turistickom ili radnom vizom mogu da bez uplacenog osiguranja dodjem u bilo koju ambulantu i trazim recept za svoje lekove.ako tako moze koliko kosta da mi doktor prepise recepte i koliko kostaju ti lekovi?to mi je najveci strah pri dolasku jer ne bih smeo biti bez terapije ni jedan dan.najvise bih voleo da iz Srbije mogu preneti preko granice zalihu za tri meseca pa da ne brinem kada dodjem u LA turisticki ili poslovno...to jos nije definisano,pa ne mogu biti precizniji.Hvala puno na odgovoru...znacio bi mi konkretan savet,da mi se ne bi desilo da ponesem lekove sa srpskim receptom,a da mi na granici oduzmu i sta bih onda.voleo bih da me posavetujete za obe varijante najjeftinije resenje.Hvala
Reply With Quote