Evo i ja da napisem par reci o Majamiju,doduse nisu iz licnog iskustva ali mi je pricao jedan lik,koji je doso na ispomoc u mojoj kompanije,i on je rodjen i citav zivot proveo na Floridi.Uglavnom poenta svega sto je on hteo da mi kaze i stavi do znanja, da nikad ali nikad ni u ludilu ne razmisljam da idem tamo da zivim sa porodicom jer je grad po kurvanju i varanju pa sigurno broj jedan u svetu,tj. sanse da ti brak ostane normalan i citav su minimalne,a u tom slucaju si fenomen.Onda je reko,da je Majami prenapucan preko medija,a da ustvari nista nije posebno,lepo je da se ode turisticki i da Miami Beach treba da se vidi,ostale delove izbegavati i zaobilaziti maksimalno jer gangstera i kriminalca koliko hoces,njega su par puta iz zasede zaskakila, pa kad ti izadju ko na filmovima sa lancima,nozevima,pistoljima i kakvim ti sve ne igrackama samo srcka da te strefi.U diskotekama kao u kaubojskim filmovima,redovno i normalno dodje do situacije da se sav narod pobije,udaras kog stignes,a i ko tebe stigne,na 16 mesta izboden nozem,dva puta ranjavan iz pistolja(jednom ga je devojka ranila kada je raskuno sa njom),usivan i krpen,ja mu kazem,ti si ko Frankenstajn covece,sve u svemu hoce da se seli jer za pordicu i neki normalan zivot tamo nema nikakvih uslova,a izgleda da se opametio kad je video da su mu vecina drugara zaglavila dozivotne,jer jedan je pucao na policajce i par njih ranio,drugi je malte ne usamrtio jednog decka koji za ostatak celog svog zivota nece moci da hoda i koji moze samo na kasiku da jede...itd. itd. sve u svemu odsluso sam jedan krimi film sazet u desetak minuta,vise nisam ni mogo,a ni hteo da slusam i vratio se poslu sto pre...
4. 10.10.2011. završeni lekarski pregledi
5. 12.10.2011. intervju
6. 13.10.2011. vize u pasošima
7. 20.03.2012. Adios amigos
|