View Single Post
Staro 18.02.2013, 21:06
vrhunski vrhunski je offline
Proteran

Datum prijave: 17.06.2010
US lokacija: San Jose, CA
YU lokacija: Belgrade, Serbia
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik fipe Prikaz poruke
A sokole sta mi napisa?! Hvala zaista na svakom tvom iscrpnom komentaru. To mi je jedna od zaista krupnih stvari koja me na neki način koči kad se razmišlja o odlasku. Znam da se slična neugodnost može desit i u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu... al opet nije tako naglašeno kao tamo. Ne znam, ovisno o državi, svaka budala može uzet pištolj za opasač pa kad mu dođe žuta minuta počet pucat. A u isto vrijeme će policija palit rotaciju i dramatično te zaustavit ako nisi svezan ili nisi stao na stopu. Sama pomisao što kažeš da projurite s autom (naravno već zamišljam svoje momke pozadi u sjedalicama) me naprosto užasava. Neću ni razmišljat o kvaru auta a za gumu je lako- vozio bi na felgi
Najvise ti zavisi bukvalno gde zivis tj koliko placas. Ovde gde smo mi trenutno (Mountain View, CA) je bas mirno i tiho, nema homlessa skitnica itd ali zato renta $3.000 za 2/2. Kraj je vise nego pristojan. Sto vise placas mesecno po sq feet-u smanjujes rizik da ce ti se nesto tog tipa desiti.

Svaki grad/mesto ima bolje i losije delove i to je to. Koliko para toliko muzike

Last edited by vrhunski; 18.02.2013 at 21:12.
Reply With Quote