View Single Post
Staro 26.02.2013, 22:08
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik snowflake Prikaz poruke
Pozdrav svima,

imam jedno licno pitanje koje je u sklopu teme pa me zanimaju vasa misljenja.

Zavrsio sam FTN (elektro odsek) u Novom Sadu; ovde sam trenutno na H1B i prilikom papirologije sto se diplome tice zakljucili smo da sam BS in EE (potpuno isti 'title' imao bih i da sam zavrsio bilo koju visu elektro skolu).

Moje pitanje je sledece:

Da li da ganjam sa faxa MS diplomu? To zadovoljstvo kosta nekih 200+ evra (25000 din) i odredjeno maltretiranje, a finale svega je sto mi uzimaju trenutnu diplomu i umesto nje izdaju drugu.

Da li ovo gore moze biti problem? Cuo sam za jednog lika da su mu u Australiji rekli ok ti si Master, a sada nam pokazi Bachelor diplomu, covek kaze nemam je.
o
Ja bih ovo gore odradio jedino kad bi znao da ce mi eventualno ikako pomoci sto se tice nekog buduceg ganjanja GC ili slicno.

Anyone?

Hvala.
Druže moj FTN ovski. Ja sam svoju i muževu dipl. ing konvertovala u BS plus MS. Dobijes dodatak diplomi na kom ti pise koji kursevi su BS koji MS nivo. Koliko je sta poena. Moja drugarica isto FTN dipl ing master je sa tom master upisala PhD studije ovde i završila. Ja mislim da je to tvoja odluka, pre bolonje svi su pisali B.S. za našu dipl.ing. Ja namerno napisem dipl.ing master (M.S.) i magistar (M.Sc.) i to svuda pisem da ne bude da sam džabe krečila oko ove magistrature. Pitaju imaš li BS kažem nemam. Imaju ovde sad fast track kako kažu master prograe gde dobijes master za 5 godina (vazži za inženjerije naravno) i znaju o čemu se radi.
Reply With Quote