View Single Post
Staro 28.02.2013, 18:21
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas Prikaz poruke
Ili ipak ne. Pripadam generaciji diplomiranih studenata 2010. godine na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, i kao takav cekam svoju diplomu vec poduze vreme, za cije sam izdavanje platio oko 13.000 dinara. Ono sto zelim da pitam neke koji su bili na intervjuu, a na lutriju idu preko obrazovne kvalifikacije jeste: da li je bilo ko od vas isao na intervju sa uverenjem o zavrsenom studiranju umesto diplome? Pitanje je kada ce se izdati diploma, a od velike je vaznosti s obzirom da verujem da ce mi intervju biti u maju mesecu, jer se opako priblizava moj case number. Zapravo, trazim savet, ukoliko je odgovor na prvo pitanje NE - da li da potezem veze za diplomu, obavestavam medije, ili da radim nesto trece? ILI, pak, nije problem da se u ambasadu donese uverenje (na cijem dnu pise - ovaj dokument zamenjuje diplomu sve do izdavanja iste)?

Hvala!
Wow, kako su kilavi covece. Mozes li da uzmes potvrdu o zavrsenim studijama. Izvini jace je od mene. Ja sam radila na FTNu i nisam nikad cula kod nas za takvu nekakvu neodgovornost studentske sluzbe.

A sad ja malo da pametujem (nisam ekspert jer nisam bila na takvom razgovoru). Pa ako kazu da je dovoljna srednja skola, budi siguran da imas tu diplomu da im prilozis. E sad, neko mozda zna bolje.
Reply With Quote