Citat:
Prvobitno poslao korisnik aspirin
Mozda postavljam glupo pitanje...
Da li je neko od dobitnika pokusao da isplanira putovanje tako sto bi nekom low-cost kompanijom odleteo iz Beograda do nekog evropskog grada za nekih 40-tak evra a zatim odatle odleteo put Amerike? Da li bi se na taj nacin doslo do ukupnih manjih troskova do krajnje destinacije u USA?
Pretpostavljam da je veci izbor a i cena karte iz EU u USA jeftinija opcija nego kupovina karte Beograd-EU-USA. Zato i pominjem prebacivanje iz Beograda do EU sa low-cost kompanijom. Verovatno je tu problem veci prtljag za poneti i manji izbor evropskih gradova gde se moze otici iz Beograda sa low-cost letovima.
|
Ono sto ja znam o low-cost kompanijama je da one obivno koriste manje aerodrome tako da ne znam bas koliko se to isplati. Ti treba sa silnim prtljagom da sletis tamo negde, pa da mozgas kako da stignes do adekvatnog aerodroma i uhvatis let za USA. Uz to treba da natempiras vreme da ne bude ogromne razlike. S druge strane, vrslo cesto se desava da low-cost kompanije skuplje kostaju nego ove druge (bar ono sto sam ja gledala). Ja se ne bih bavila takvim kombinacijama. Jedina varijanta je ako imas nekoga u tom EU gradu ko moze da te doceka i eventualno prespavas kod njega pa da se onda ukrcas na let za USA.... Mada... ja bih se opet opredelila na direktnu varijantu
16.07.2012. - stigla koverta u Kentaki
12.04.2013. - obavljen lekarski pregled
17.04.2013. - INTERVJU: Viza odobrena 
18.04.2013. - Viza u pasosu
27.05.2013. - Kupljena karta za 24.09.2013. Sofia - Amsterdam - Chicago
25.09.2013. - USA tlo je pod nogama
|