View Single Post
Staro 17.03.2013, 22:04
aspirin aspirin je offline
Drug član

Datum prijave: 15.03.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik edinze Prikaz poruke
Cukoni,da se grublje ne izrazim,upravo takav stav koji ti imas je bolesno slican stavu ljudi koje poznajem i sa moje i sa zenine strane... Da se ne gubi identitet? Treba li takav stav zauzimati prema cetverogodisnjoj kcerki da ne bi izgubila identitet.... Tjerat je da ide u dzamiju ili crkvu da ne bi izgubila identitet...bolje receno da bi familija bila zadovoljna. Ima ona identitet i bez toga,dijete je za primjer,neoptereceno vjerskim stigmama,i uziva u tatinim i maminim praznicima podjednako. To sto si rekao da treba kao musko neke stvari da odradim kako bi imala identitet svrstava te po mom misljenju u okorjelog tradicionalistu,Balkanca i da se ne izrazim jos gore. Dobro je cini mi se Dejancic rekao sve je to gore ovdje...samo sa prednoscu da tebi slicne ne bi morao vidjati... Ovdje iz kulture vidimo roditelje koji stvaraju frku koju sam pricao. I ne lupim ja sakom od sto,onako seljacki,drug lupam ja kad treba i gdje treba,pa zato i pored sve frke imam hvala Bogu uspjesan brak evo 6 godina...nego ima li neko pametnu ideju,tipa posao...ili nesto slicno...rekao sam kako bi se oduzili...
Mnogo si se bre primio na informacije o Americi (nadam se da se nisi vec i spakovao ) a jos nisi izvucen. Jasno nam je da ti sredina ispira mozak da si frustriran i da ti se zuri da negde odes ali smanji malo gas. Privatni zivot ostavi za sebe ili neke druge teme. Skaces od teme do teme u fazonu SBBKBB "sta bi bilo kad bi bilo"...
Ako ces iskreno da ti kazem idem cesto u Bosnu zbog posla i vidim da takvi brakovi opstaju samo na zapadu, u Bosni je to sada samo mucenje, nema vise Jugoslavije. Nazalost. Nisi si se ti ozenio pre 30 godina. O tome si trebao voditi racuna kada si se zenio a mislio si da ostanes ziveti u Bosni. Dzaba ovde kukas.
Nego, ima li neko neku dobru rodjaku da se udam u Ameriku, dobro placam.

Last edited by aspirin; 17.03.2013 at 22:10.
Reply With Quote