View Single Post
Staro 27.03.2013, 18:26
girl_from_belgrade girl_from_belgrade je offline
Član

Datum prijave: 11.09.2012
Nepromenjeno

Savet moj ti je da poneses svu mogucu dokumentaciju koju imas. Sta god da ti onda zatrazi dodatno ti ces imati. Uzmi iz banke taj izvod o fin.sredstvima. Takodje mi kada smo bili, culi smo da pitaju ljude koji su imali firme i koliko zaposlenih imaju i koliko vec vremena posluju? Onda gde si putovao u poslednje vreme? Takodje, ako spomenes rodjaka da imas tamo, mogu da ti traze ime te osobe i da je provere u njihovom sistemu. Ako je ta osoba sredjena papiroloski onda je spomeni, ukoliko nema regulisane papire nemoj (kazi imas neke prijatelje/poznanike tamo i ides u posetu). Mi smo poslednji put cekali 4 sata u ambasadi (za drugi tip vize) i svacega smo se naslusali. Dosta ljudi je dobilo turisticke vize, a dosta je i odbijeno, nema nekog pravila spec. Najvise prolaze ljudi koji idu na raznorazne seminare,kao i ovi sto idu da cuvaju unucice. Takodje ukoliko te pitaju koliko ostajes, nemoj govoriti neki dug period, nekoliko nedelja 2-3, jer ako vec imas svoju firmu napomeni da ne mozes dugo da izostajes sa posla,da nema nikakve sumnje. Za sada mi je ovo palo na pamet. Sa srecom!
Reply With Quote