Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski
Ovo za laganje je 100% tacno. Nemoj naravno nista lagati. Pogotovo ne ako jednom kazes nesto pa da menjas pricu  Jednom kad imas rodjaka svaki put pokusavas tako isto.
|
Ovaj dreamerov kum nije nista lagao,slagao bi da je otisao i rekao nemam nikoga,idem malo da se prosetam po Americi.
Jednostavno decko nije hteo bilo sta da krije jer se nikada ne zna kada ce koja istina izaci na videlo i sigurno da nije hteo da ugrozi ni sebe i svoje mogucnosti da nekada kasnije ponovo putuje u US niti status u US svog kuma.
Hajde Vrhunski,ali iskreno,recimo treba tebi da dodje kum,drugkomsija,bilo ko od rodjaka.Sta bi mu savetovao da kaze na intervjuu-da nema nikoga ili da ide kod tebe.
Ja sam za to da se ne treba lagati pogotovu kada su tako ozbiljne stvari u pitanju koje mogu dovesti do nekih penala.
I isto tako mislim da su neka pravila (ne)izdavanja viza jako losa.
Moja prijateljica,udata,dvoje dece,htela da ode kod sestre od tetke u US sama,znaci ostavlja muza i maloletnu decu u Srb na dve nedelje.Odbijena.Pritom radi vise od 10 godina u istoj firmi.
I koja je poenta da ona bude odbijena,a da masovno studenti od kojih veliki broj ostane na crno tamo dobiju vizu.
A ovaj slucaj da coveku nisu dali vizu,a sin mu je umro necu ni da komentarisem.Zalosno.