View Single Post
Staro 28.03.2013, 22:38
olivera77's Avatar
olivera77 olivera77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: Dallas,Tx
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski Prikaz poruke
Ovo za laganje je 100% tacno. Nemoj naravno nista lagati. Pogotovo ne ako jednom kazes nesto pa da menjas pricu Jednom kad imas rodjaka svaki put pokusavas tako isto.
Ovaj dreamerov kum nije nista lagao,slagao bi da je otisao i rekao nemam nikoga,idem malo da se prosetam po Americi.
Jednostavno decko nije hteo bilo sta da krije jer se nikada ne zna kada ce koja istina izaci na videlo i sigurno da nije hteo da ugrozi ni sebe i svoje mogucnosti da nekada kasnije ponovo putuje u US niti status u US svog kuma.

Hajde Vrhunski,ali iskreno,recimo treba tebi da dodje kum,drugkomsija,bilo ko od rodjaka.Sta bi mu savetovao da kaze na intervjuu-da nema nikoga ili da ide kod tebe.

Ja sam za to da se ne treba lagati pogotovu kada su tako ozbiljne stvari u pitanju koje mogu dovesti do nekih penala.
I isto tako mislim da su neka pravila (ne)izdavanja viza jako losa.
Moja prijateljica,udata,dvoje dece,htela da ode kod sestre od tetke u US sama,znaci ostavlja muza i maloletnu decu u Srb na dve nedelje.Odbijena.Pritom radi vise od 10 godina u istoj firmi.
I koja je poenta da ona bude odbijena,a da masovno studenti od kojih veliki broj ostane na crno tamo dobiju vizu.
A ovaj slucaj da coveku nisu dali vizu,a sin mu je umro necu ni da komentarisem.Zalosno.
Reply With Quote