View Single Post
Staro 31.03.2013, 18:58
cukoni cukoni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Be.at234 Prikaz poruke
Kakve veze ima usvajanje dece sa zelenom kartom, lutrijom i imigracionim zakonom i pravima LGBT populacije? Izmedju ostalog, zenski pripadnici LGBT populacije mogu da radjaju decu, ne moraju da usvajaju. Nije ovo samo muski svet. U svakom slucaju, podrska od mene za ostvarivanje imigracionih prava za svoje partnere
Nikad nisam rekao da im treba ukinuti prava,imaju ista prava kao i ja i ti,sto se tice Amerike a i Balkana,zive isto kao i mi! Sad kad bi svi trazili prava da paradiramo jer je neko celav,gluh,invalidi itd. samo bi narod paradirao,a moja su naravno prava ugrozena jer nije sa vjerske strane ok,da djeca gledaju polugole ljude u tangama kako paradiraju i to u centru grada al ok ako je to nekome normalno i meni je! Uglavnom dokazano je da je to neka vrsta bolesti i poremecaja i umjesto parada ja bi napravio neku bolnicu gdje bi se strucno mogli lijeciti,i nemoze me neko ubjediti da je normalno da djete ima dvojicu "oceva" i automatski mimo svoje volje ulazi u taj svijet! Sto se tice prava isto pravo kad odlaze u USA imaju kao i svi mi,i treba da imaju ista prava al takodje trebaju da znaju i neku mjeru!
Reply With Quote