Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sima
Evo odmah kao lekar da ti kažem da je dokazano da homoseksualnost NIJE bolest, već prirodni varijetet, a to, da ti prevedem, znači prirodna varijacija, kao što se rađaju levoruki ljudi, a većina je desnoruko, ili tebi možda još bliže objašnjene: većina ovaca je belo, a rodi se neka i crna što je normalna genetska varijacija.
Ovu temu sam otvorio i namenio gej ljudima da se dodatno informišu, a ne da mi neki nepismeni prosipaju tu svoje "mudrosti", i lažni moral. Bolje idi pročitaj nešto što nje "vjerska knjiga" i obrazuj se malo, i uzdrži se od zlonamernih komentara na ovoj temi.
Nemoj molim te ti da mi pričaš iz Bosne kako je u Americi, kad ne znaš. Moj dečko i ja sasvim slobodno se držimo za ruku na ulici, poljubimo se isto kao i strejt parovi i nkom ništa. Verujem da u raznim zabitima nije toliko tolerantno, ali u većim gradovima nema problema.
I kao što rekoh, uzdrži se ove teme, molim te!
|
ja vodim normalnu raspravu,al to su vasa prava uzdrzite se,nemoj pisat itd. time automatski ugrozavas moja! Nemoj mi molim te pricat o medicini da ti ne nebrajam ko mi je sve u porodici doktor,hirurg itd. i to jeste poremecaj,jer normalno je da se ljudi razmnozavaju,da musko bude sa zenom,znaci automatski je to poremecaj,cim se musko ponasa ko zensko,cim ima pokrete zene to je cisti poremecaj,a i o Americi ti mogu pricat jer pola familije mi je dole tako da nevidim razlog cime se ti to osjecas pametnijim da ti je nebi pricao?znaci ti si doktor,ako mozes da mi kazes koja ti je struka pa onda mozemo da pricamo detaljnije! Da su tvoji roditelji imali taj poremecaj ti nebi imao priliku da budes to sto jesi,sto ti automatski dokazuje da to nije normalno! I sta ljudi koji su iz Bosne nesmiju da pricaju o Americi,il da znaju sve o istoj?