Citat:
Prvobitno poslao korisnik DraganBG
S obzirom da se deca radjaju kao takva i niko ih nije "naterao" ili regrutovao da budu gej, da ja tebi postavim drugo pitanje: Sta bi radila da ti sin sutra kaze da je gej? Da li bi ga i dalje volele ili bi ga se odrekla - tvoja krv, tvoje dete, na kraju i tvoja genetika? E sad stvari poprimaju drugačiji ugao! Kad vec savetujes da se pogledaju stvari iz drugog ugla, ovo ti gledanje stvari iz drugog ugla!
Ne treba da ti bude bitno sta misle tamo neki nebitni ljudi tipa: komsije, rodjaci, poznanici, bitno je jedino kako se oseca tvoje dete i da li si mu pruzila podrsku i ljubav. Zato je tolerancija bitna - da bi takvo tvoje potencijalno dete moglo normalno da raste i razvija se, a ne da oboje strahujete da li ce biti bezbedno ili diskriminisano. Kao sto vidis -uopste nije u pitanju da neko nekoga ovde "tera" da bilo koga voli, vec je akcenat na toleranciji, koju ti i tebi slicni nemate.
|
Dobiju ljudi djecu sa raznim bolestima pa ih se ne odreknu,vec ih vode kod doktora,meni da to djete kaze odveo bi ga kod doktora,il u neku bolnicu da se izlijeci,da bi mogao da ima poslije svoje potomke i bio bi mi zahvalan vjerovatno poslije,uglavnom kazem 99,9 posto doktora tvrdi da je to poremecaj i bolest