View Single Post
Staro 01.04.2013, 01:01
mikiSA mikiSA je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 01.07.2011
US lokacija: juzno od CHI, IL
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik flops Prikaz poruke
Hitno treba pomoc!
Moja porodica i ja dolazimo za 2 dana u Ameriku, ako bi neko bio dobre volje da nas saceka na aerodromu i primi za prvo vreme. Na zalost ne nosimo puno novca, pa bi bilo dobro da par meseci budemo kod vas. Znaci trebala bi nam neka sobica i neki novac da nam date da imamo za pocetak. Vi znate koliko nam treba, posto imate iskustva po tom pitanju. Naravno mi bi to vratili cim nam se ukaze prilika, za godinu ili dve. Posto ne znamo kako ce ici sa poslom, a vi imate kreditnu istoriju, zamolili bi da nam pomognete posle i oko iznajmljivanja stana. Lokacija nam iskreno nije bitna. Naravno kao i svi, zeleli bi da bude negde u toplijim krajevima blizu mora, ali naravno da ne treba vas stan ili kuca da budu na obali. Ako kuvate za sebe, rado cemo vam se pridruziti, da ne bi ostajalo za sutra. Neki par bi bio pogodan koji je tih i miran, posto i dete ide sa nama, a ne bi da dete dozivi traume.
Verujte i nas je iznenadila zelena karta, intervju nismo verovali da cemo proci zbog mog boravka u zatvoru. Tamo sam zavrsio vanredno i 4 stepen, ali su rekli da se to racuna, posto je bila sila prilika, tako da znaju ljudi koje interesuje ovo, a bili su u slicnoj situaciji kao i ja, tj na mardelju. Cak i sliku koju sam poslao bila je iz zatvora, Misa robija me slikao telefonom, pa smo to poslali mojoj dragoj, koja je taman pre mene izasla iz zatvora, bas u vreme kada su se popunjavali podaci (tako da i za sliku ne brinete).
Hvala vam u napred i sve vas voli, a jos vise onoga ko nas primi, Vas Zoki turpija.I naravno srecan 1. april.
hahha, odlicno! (A kontam u sebi a ko ce da te primi)
Ovdje jos nije 1 april, presjece me.

LPR od 31.5.2012.
-----------------------------------------------
USA citizen 20.9.2017.
Reply With Quote