View Single Post
Staro 01.04.2013, 21:37
Magelan's Avatar
Magelan Magelan je offline
Super Moderator

Datum prijave: 28.04.2010
US lokacija: Spartanburg, South Carolina; Jacksonville, Florida
YU lokacija: Mladenovac, Republika Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Susurin Prikaz poruke
Interesuje me recimo da porazgovaram sa Aristotelom da vidim koliko zaista ima posla u trucking biznisu, posto vidim da covek radi kao dispecer. Isplati li se doci sa nekim kapitalom u Ameriku, pod uslovom da se srede papiri, kupiti svoj kamion i voziti (owner operator). Nisam cuo ni jednu pozitivnu pricu o srbima vlasnicima firmi. Da li je istina da od njih treba bezati kao djavo od krsta ili se nadje i po neki posten. Svi vicu kriza je, nema posla, stoje kamioni, nema vozaca ako imas svoje kamione...
Ne znam koliko si citao prethodne postove u ovoj temi, pisali smo dosta o tome.

Aristotel ti je u BGD, on je out-source dispatch. O nasim firmama necu da komentarisem preterano. Da su svi losi, nisu, ima ok ljudi (kao i svuda), ali ima doooosta olosha...

Ja jesam radio za nase, nije bilo problema sa isplatama, ali opet znam dosta ljudi koji su imali problema... Sve zavisi... Ponavljam, dosta ima bagre u ovom poslu...

Najbolje je imati svoj kamion, tako je najbolja zarada. Mada dosta nasih krene da kupuje dodatne kamione sa pretpostavkom da ce zaradjivati sa drugim kamionom isto koliko zaradjuju sa onim koji voze, a to ne ide bas tako...

Ako ti se ne svidja jedna kompanija za koju radis, promenis je... Ima ih koliko volis...
Reply With Quote