View Single Post
Staro 03.04.2013, 21:32
flops flops je offline
Drug član

Datum prijave: 20.10.2010
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan Prikaz poruke
Kakve veze to ima sa ovom temom i USA? Poistovecujes gay ljude i pedofile? To nema veze jedno s drugim. I cisto za tvoju informaciju, iz moje medicinske struke, pedofili su velikom vecinom (93-95%) heteroseksualni (to je toliko poznato da mozes i sam da izguglujes).

Jel' iko to osporavao na ovoj temi? Cak je i pisano o surogat roditeljstvu i o u usvajanju, pa zakljucijem da naprotiv - gejevi vole decu. Nisam video nikog da je pisao protiv dece.

Ko potencira? Sta potencira? U cemu je tvoj problem?

Jel' neko brani - izvoli zapocni temu ako imas sta korisno da kazes o tome. Btw, gejeva ima svih veroispovesti i nacija, pa je ova tema opet sveobuhvatna.

A ti bi da uvodis cenzuru i jednoumlje na forumu? Receno je da je tema legitimna, i jeste LEGITIMNA. Ako ti se ne svidja, ne vidim razlog da je uopste posecujes - ZAOBIDJI.

O cemu ti pricas? Kakve veze imaju gay ljudi sa drogom i prostitucijom? Ovo sto ti pises se zove govor mrznje!
Kao sto Zana napisa: legalizovano je odavno i ta prica je u USA odavno zavrsena. To sto ti nisi informisan - tvoj problem. Ovde je rasprava podignuta na mnogo visi nivo: raspravlja se benefitima braka na federalnom nivou a ne da li je homoseksualnost legalna ili normalna - to je vec odavno apsolvirano. Normalno je, cak i udzbenicima psihijatrije u Srbiji. Al' dzaba kad su svi obrazovani otisli iz Srbije i vecina postali takvi kao ti i ovi drugi sto ovde bajaju. Uzgred, ko si ti da odlucujes sta je prikladno za ovaj forum?

Ovde se pise o gay zivotu u USA. Ne vidim nikakvo potenciranje. A uzgred, i sta fali to sto neko javno kaze da je gay? Ako tebi to smeta, mozda USA i nije najbolja destinacija za tebe i tvoju porodicu. Jesi li razmisljao mozda o Iranu? Cisto pitam posto bi se sa ovim stavovima tamo odlicno uklopio.
U privatnoj reziji? Koji to svi ostali? Ja koliko znam kad se zenis pravi se svadba, pa zvanice, (nimalo privatno slavlje sa trubama i kolonom utomobila koja pisti), a ne ides pred maticara da to niko ne zna i ne vidi jer ce da te ispred docekaju sa mesarskim cekicima i prebiju. Mani me tih prica...
Jel se u privatnoj reziji ovde na forumu raspitujes o USA za sebe i svoju porodicu ili postavljas javna pitanja? I jel' te neko osudjivao zbog toga.

Sta se to preokrenulo? Ugrozen je tvoj balkanski pogled na svet?

Ne bih bas rekao da nemas nista protiv kad si se ovoliko raspisao. A posto ocito imas protiv, i to dosta, zamolio bih te, a i Zana je vec zamolila, da zaobidjes temu. Pravi se da je ne vidis.

Kad vidim sve kakvi ovde likovi pisu protiv gay populacije, bude mi jos drze sto ih podrzavam. I nadam se da neki clanovi nikad nece zakrociti na americko tlo jer im je sa svojim zatucanim (mozda je bolja rec "jadnim") stavovima mesto zauvek na Balkanu.
Bas si neka pametnica.
Ti si tvojim odgovorom veci fanatik nego sto mene predstavljas.
Hvala za savete za Iran, vrlo rado bi otisao i obisao, posto vidim da nisi informisan kakva je zemlja Iran, nego zatupljeno gledas u ono sto ti mediji serviraju. Iz toga bi rekao da ni ti nisi nesto mnogo tolerantan cim neku zemlju deklarises kao simbol necega negativnog, a ne znas nista o njoj.
Po tebi su ljudi na Balkanu glupi, a svi u Americi su pametni, bas lepo od tebe. Toliko te je stid od Balkana, a vidim i strah, ne vidim razlog, a i nije lepo tako da deklarises ljude.
Kao sto ti meni predlazes gde da idem i sta da radim, ja isto tebi preporucujem da skines embargo na taj tvoj mozak i da se opustis, ako te je pogodilo moje misljenje, ako si pripadnik te grupacije ja ti se izvinjavam.
Moj post je bio moje misljenje na ovu temu zato sto je u postu postavljaca pisano o pravima i borbi za prava, pa sam ja iskazao svoje misljenje, valjda i ja imam neka prava, tako sam i naveo primere kako bi bilo da se i o njihovim pravima pise, samo neka prava, a nisam pisao zbog toga sto se pisalo o mestima za izlaske zivotu i dr. Mozda sam pisao ne povezano i nejasno pa se tako zakljucilo. Toliko se potencira Srbija i ne samo ona, nego i ostale drzave bivse YU, kao da ih neko svaki dan bije i masakrira. Koliko godisnje ima napada na pripadnike lgbt populacije kod nas? Mizerno malo i ljudi i ne obracaju paznju na njih dok ne pocne prica o paradi, a pise se kao da ih svaki dan biju. Kao Balkan je divlji, a Amerika pitoma, pa i tamo ima napada, uvek ce ih i biti svugde u svetu, na zalost. Protiv nasilja sam i nemam nista protiv gej ljudi dok me ne ugrozavaju, kao i svi ostali.
Izvinjavam se pripadnicima gej populacije i nisam mislio nikome da odredjujem sta ce da pise, a sta ne, slobodni smo ljudi. Naravno ovo je poslednje sto pisem na ovu temu, da ne bi otislo u bespotrebnu raspravu, ipak ljudi dolaze da vide informacije, a ne rasprave.
Reply With Quote