Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
Kakve veze to ima sa ovom temom i USA? Poistovecujes gay ljude i pedofile? To nema veze jedno s drugim. I cisto za tvoju informaciju, iz moje medicinske struke, pedofili su velikom vecinom (93-95%) heteroseksualni (to je toliko poznato da mozes i sam da izguglujes).
Jel' iko to osporavao na ovoj temi? Cak je i pisano o surogat roditeljstvu i o u usvajanju, pa zakljucijem da naprotiv - gejevi vole decu. Nisam video nikog da je pisao protiv dece.
Ko potencira? Sta potencira? U cemu je tvoj problem?
Jel' neko brani - izvoli zapocni temu ako imas sta korisno da kazes o tome. Btw, gejeva ima svih veroispovesti i nacija, pa je ova tema opet sveobuhvatna.
A ti bi da uvodis cenzuru i jednoumlje na forumu? Receno je da je tema legitimna, i jeste LEGITIMNA. Ako ti se ne svidja, ne vidim razlog da je uopste posecujes - ZAOBIDJI.
O cemu ti pricas? Kakve veze imaju gay ljudi sa drogom i prostitucijom? Ovo sto ti pises se zove govor mrznje!
Kao sto Zana napisa: legalizovano je odavno i ta prica je u USA odavno zavrsena. To sto ti nisi informisan - tvoj problem. Ovde je rasprava podignuta na mnogo visi nivo: raspravlja se benefitima braka na federalnom nivou a ne da li je homoseksualnost legalna ili normalna - to je vec odavno apsolvirano. Normalno je, cak i udzbenicima psihijatrije u Srbiji. Al' dzaba kad su svi obrazovani otisli iz Srbije i vecina postali takvi kao ti i ovi drugi sto ovde bajaju. Uzgred, ko si ti da odlucujes sta je prikladno za ovaj forum?
Ovde se pise o gay zivotu u USA. Ne vidim nikakvo potenciranje. A uzgred, i sta fali to sto neko javno kaze da je gay? Ako tebi to smeta, mozda USA i nije najbolja destinacija za tebe i tvoju porodicu. Jesi li razmisljao mozda o Iranu? Cisto pitam posto bi se sa ovim stavovima tamo odlicno uklopio.
U privatnoj reziji? Koji to svi ostali? Ja koliko znam kad se zenis pravi se svadba, pa zvanice, (nimalo privatno slavlje sa trubama i kolonom utomobila koja pisti), a ne ides pred maticara da to niko ne zna i ne vidi jer ce da te ispred docekaju sa mesarskim cekicima i prebiju. Mani me tih prica...
Jel se u privatnoj reziji ovde na forumu raspitujes o USA za sebe i svoju porodicu ili postavljas javna pitanja? I jel' te neko osudjivao zbog toga.
Sta se to preokrenulo? Ugrozen je tvoj balkanski pogled na svet?
Ne bih bas rekao da nemas nista protiv kad si se ovoliko raspisao. A posto ocito imas protiv, i to dosta, zamolio bih te, a i Zana je vec zamolila, da zaobidjes temu. Pravi se da je ne vidis.
Kad vidim sve kakvi ovde likovi pisu protiv gay populacije, bude mi jos drze sto ih podrzavam. I nadam se da neki clanovi nikad nece zakrociti na americko tlo jer im je sa svojim zatucanim (mozda je bolja rec "jadnim") stavovima mesto zauvek na Balkanu.
|
Bas si neka pametnica.
Ti si tvojim odgovorom veci fanatik nego sto mene predstavljas.
Hvala za savete za Iran, vrlo rado bi otisao i obisao, posto vidim da nisi informisan kakva je zemlja Iran, nego zatupljeno gledas u ono sto ti mediji serviraju. Iz toga bi rekao da ni ti nisi nesto mnogo tolerantan cim neku zemlju deklarises kao simbol necega negativnog, a ne znas nista o njoj.
Po tebi su ljudi na Balkanu glupi, a svi u Americi su pametni, bas lepo od tebe. Toliko te je stid od Balkana, a vidim i strah, ne vidim razlog, a i nije lepo tako da deklarises ljude.
Kao sto ti meni predlazes gde da idem i sta da radim, ja isto tebi preporucujem da skines embargo na taj tvoj mozak i da se opustis, ako te je pogodilo moje misljenje, ako si pripadnik te grupacije ja ti se izvinjavam.
Moj post je bio moje misljenje na ovu temu zato sto je u postu postavljaca pisano o pravima i borbi za prava, pa sam ja iskazao svoje misljenje, valjda i ja imam neka prava, tako sam i naveo primere kako bi bilo da se i o njihovim pravima pise, samo neka prava, a nisam pisao zbog toga sto se pisalo o mestima za izlaske zivotu i dr. Mozda sam pisao ne povezano i nejasno pa se tako zakljucilo. Toliko se potencira Srbija i ne samo ona, nego i ostale drzave bivse YU, kao da ih neko svaki dan bije i masakrira. Koliko godisnje ima napada na pripadnike lgbt populacije kod nas? Mizerno malo i ljudi i ne obracaju paznju na njih dok ne pocne prica o paradi, a pise se kao da ih svaki dan biju. Kao Balkan je divlji, a Amerika pitoma, pa i tamo ima napada, uvek ce ih i biti svugde u svetu, na zalost. Protiv nasilja sam i nemam nista protiv gej ljudi dok me ne ugrozavaju, kao i svi ostali.
Izvinjavam se pripadnicima gej populacije i nisam mislio nikome da odredjujem sta ce da pise, a sta ne, slobodni smo ljudi. Naravno ovo je poslednje sto pisem na ovu temu, da ne bi otislo u bespotrebnu raspravu, ipak ljudi dolaze da vide informacije, a ne rasprave.