Citat:
Prvobitno poslao korisnik flops
Bas si neka pametnica.
|
Recimo da jesam. I apsolutno ne zastupam stav "pametniji popusta" i zato se i jesam prikljucio ovoj temi, prosto ne volim kad neko krene da lupeta. Dosta sam dugo na ovom forumu, jos duze u USA, svako ko je iole pratio teme koje sam zapoceo na ovom forumu zna da niti sam lupetao, niti prosipao gluposti. Ali kad vidim iste, smatram se duznim da se suprotstavim. Kao sto si mogao da vidis, nisam se uopste ukljucivao dok ti i tebi slicni niste krenuli da mracite po temi.
Citat:
Ti si tvojim odgovorom veci fanatik nego sto mene predstavljas.
|
Nisam fanatik, prosto sam zapanjen kolicinom mrznje koja isijava iz tvojih postova i u takvim situacijama prosto ne mogu a da ne budem impulsivan. Tvoji stavovi su dekadentni i to je bez presedana. Podstices hitlerovsku getoizaciju.
Citat:
ja isto tebi preporucujem da skines embargo na taj tvoj mozak
|
Ja sam, za razliku od tebe, vrlo "open minded", nemam nikakav embargo, za razliku od tebe koji si se nasao da dodjes na temu i prosipas gluposti.
Citat:
Hvala za savete za Iran, vrlo rado bi otisao i obisao, posto vidim da nisi informisan kakva je zemlja Iran, nego zatupljeno gledas u ono sto ti mediji serviraju. Iz toga bi rekao da ni ti nisi nesto mnogo tolerantan cim neku zemlju deklarises kao simbol necega negativnog, a ne znas nista o njoj.
|
FYI, o Iranu sam odlicno informisan, bas sam zato i dao savet da bi mogao da ga razmotris. Tamo razmisljaju bas kao i ti.
Citat:
Protiv nasilja sam i nemam nista protiv gej ljudi dok me ne ugrozavaju
|
Ko tebe ugrozava? Jesi upoznao nekad gay osobu? Kad budes, bice ti jasno sta sam pokusavao da ti kazem kao neko ko ima dosta kvalitetnih gay ljudi oko sebe. Niti me ko od njih ugrozava, niti napada. Sta vise, uvek je veselo
Citat:
Kao Balkan je divlji, a Amerika pitoma.
|
Izvini, ali Srbija je divlja zemlja u kojoj vlada bezakonje, i stvari su sve gore i gore. Sto bi tebi "Havaji i USA" bili u snu kad je u Srbiji tako dobro...
Citat:
Naravno ovo je poslednje sto pisem na ovu temu
|
Odlicno, krajnje je vreme bilo.