View Single Post
Staro 14.04.2013, 09:31
trcilolatrci trcilolatrci je offline
Član

Datum prijave: 13.04.2013
Nepromenjeno

Dragi Simo, hvala na iscrpnom odgovoru!
da, procitah o tom zakonu koji bi trebalo da se izglasa, no, rekoh da i vas sa foruma pitam kako stvati stoje po tom pitanju

Zanima me, da li bi neko mogao, ili Vi Simo, da mi objasnite malo oko tih ''detalja'' za mogucnost dobijanja papira?ja jedino mogu da ostavim svoj e-mail, ako sme javno da se ostavlja (no,ipak nek to bude krajnje resenje, zbog raznih ludjaka ))))
Sto se tice mog dokazivanja da sam lezbejka, to mi u licnoj karti ne pise))))))salim se ja malo, elem, ja nisam clan niti jednog LGBT pokreta, tipa
Kvirije, ili pak Labrisa, itd..zasto?vrlo je jednostavno, iz istog razloga sto nisam clan niti jedne politicke stranke, ne volim kolektivna udruzenja, iako podrzavam ideologiju, a drugo stvarno nisam psiho strejt devojka koja je hoce da se dokopa Amerike po svaku cenu,pa sada pisem na ovom forumu (mada, verujem da i takvih slucajeva ima), sto se tice moje drage, ona u Americi ne zna nikog ko je gay, a da je iz Srbije, Balkana uopste, njene prijateljice su Amerikanke.. Dakako da sam mislila i o studentskoj vizi kao jednoj od solucija, jer svakako planiram da upisem u jednom trenutku doktorske studije u SAD.

E, sad, ako bi neko mogao da mi obrazlozi i da vise informacija o ovome o cemu je Sima pisao,tj.o mogucnosti dobijanja papira u SAD, kao pripadnica LGBT zajednice bicu vrlo zahvalna!
Reply With Quote