View Single Post
Staro 17.04.2013, 18:31
cukoni cukoni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana Prikaz poruke
Ja do sada nisam reagovala na najave ukidanja lutrije. Valjda zato sto sam za razliku od mnogih clanova, prilicno "into politics". Velika je razlika izmedju prethodnih predloga i ovog - jednostavno objasnjeno, predlozi su do sada bili jednostrani i uglavnom su dolazili od strane Republikanaca. Demokrate su odbijale ove predloge ne zbog DV, vec zbog nepovoljnog tretmana dece koja su dovedena ovde kao mala i farmera.

Gang of Eight nije republikanski tim. Nije ni demokratski. Cetiri sa jedne strane i cetiri sa druge. Ljudi su se dogovorili - ako se sada ne napravi pritisak da se promeni taj deo oko DV onda je sve uzalud. Kompromis se napravio i ocigledno su (sa pravom) ustupci koje su republikanci napravili daleko znacajniji neko diversity. Meni nije prvi put da saljem pisma niti je ovo prvi zakon za koji je grupa ljudi zainteresovana da se pojedine stavke izmene. Senatori su izabrani od strane nas ovde i ako ne slusaju nas, koga ce onda? Ko ce da ih izabere sledeci put? Ako ne obracaju paznju - kao sto republikanci nisu na imigrante, onda se gube izbori.

No... ono sto je bitno je da je ovaj predlog Zakona drugaciji. Ovaj predlog prolazi - pitanje je samo sa ili bez DV.

Gang of Eight:
Sen. Marco Rubio, R-Fla.
Sen. John McCain, R- Ariz.
Sen. Lindsey Graham, R-S.C.
Sen. Jeff Flake, R-Ariz.
Sen. Chuck Schumer, D-N.Y.
Sen. Robert Menendez, D-N.J.
Sen. Michael Bennet, D-Colo.
Sen. Richard Durbin, D-Ill.

Osim pomenutih, treba da se kontaktiraju "lokalni" kongresmeni i senatori:

Contact Elected Officials

Who is your Representative

Who is your Senator

Ja sam za usaglaseno delovanje - ja sve jedno saljem pisma, pitanje je samo da li cemo koordinirano ili ne.
ma upravu si sto posto sto se tice toga da se to koordinirano odradi,nadam se da je nece ukinuti,bilo je i proslih godina konstatno potenciranje da se ukida 100 posto al nije vidjecemo
Reply With Quote