View Single Post
Staro 26.04.2013, 16:21
aspirin aspirin je offline
Drug član

Datum prijave: 15.03.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Homer Simpson Prikaz poruke
Ja razumem da je vama krivo sto se DV lutrija (verovatno) ukida (i meni je takodje zao), ali ne kapiram kako mislite da uticete na to?
Niste rezidenti, niste poreski obveznici u USA, niste drzavljani, znaci nikakav faktor u ocima drzave tj. administracije. Ne postoji razlog zasto bi usvojili vase predloge/molbe...

Prica o 'jacanju srednje klase' je tek suplja jer se upravo odlaskom bede-sirotinje i nize-srednje klase tamo zapravo slabi a ne jaca njihova domaca srednja klasa (rodjeni ameri i stari imigranti).

Shvatite lutriju kao poklon-sansu (bar sam je ja tako shvatio) pa ko dobije - dobije, od tih ko ostvari - ostvari, ostali cao-zdravo.
Kao da u prodavnici dele nesto za dz, i pojavite se 1min kasnije i propustite - nema vise, akcija se zavrsila. Nemate prava da se bunite/zalite/kukate i sl.
Teoretski to jeste tako, ali nije isto da li ces dobiti na ovoj lutriji i spasiti se bede i siromastva i okrenuti novi zivotni list, ili da li ces stici u prodavnicu na vreme pre drugih i dobiti gratis nescafe solju na poklon! Bas zato je ukidanje lutrije veliki gubitak pa je i razocarenje veliko. Zbog toga jjudi i kukaju, zale se i slicno, pa ako ne prodje i ukinu pomirice se jednog dana.
Reply With Quote