Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lotus
Realno, ako gledamo statisticki, jedno 8 ljudi bi trebalo biti izvuceno sa ove liste a prema prijasnjim godinama javiti ce se jos 17 novih unutar mjesec dana da su dobili GC. Od tih cca 25 ljudi, 11 ce biti koji su se prijavili prvi puta a 12 njih mladjih od 30 godina. Znam da malo grozno zvuci ali tako je svake godine...
Kada sam se poceo prijavljivati onda nisam mogao spavati prvih godina u ovo doba i cesto sam citao ove starije clanove koji su govorili da sto vise godina prodje to se manje zamaraju sa time i sve se svodi na 3 stvari:
1. prijaviti se do 30.11.,
2. tu i tamo procackati po forumu s vremena na vrijeme,
3. provjeriti da li su izvuceni 6-8 mjeseci kasnije,
4. if 3.=0 then go to 1. else      .
Sada sam ja dosao u tu bezosjecajnu fazu.
Bilo je i onih koji su dobili nakon 9 puta...
Sretno !!!!! 
|
Apsolutno tacno! S tim sto bih ja izbacio i ovu stavku pod brojem 2. da ne treba uopste ni posecivati forum. Iz ove pozicije nakon 7 bezuspesnih godina ucestvovanja vise bih voleo da nikad nisam ni saznao za forum, jer samo ti odvlaci paznju i uliva laznu sliku o dobitku da su mi sanse vece i muti onu svakodnevicu u kojoj prezivljavas u Srbiji. Na forum treba doci 1. Maja kada budes izvucen. Forum nije za one koji samo ucestvuju. Ne mislim nista lose o forumasima, i ne smatram da me neko ovde povredio necim, ali bezveze je pokrenuti bilo kakve aktivnosti pa i posecivanje foruma bez dobitka. Sve informacije koje ti sa foruma trebaju mozes da pronadjes za maksimalno mesec dana od dana kada te izvuku, a toliko ces vremena imati. Kao sto je nekada clan dreadnot vec rekao, treba se samo mehanicki prijaviti u Oktobru i proveriti u Maju. Ako si izvucen zauzeti se oko svega, ako nisi opet samo mehanicki cekati Oktobar i novu prijavu. Uz sve to ako jos i redovno pratis sumnjive zvanicne podatke o lutriji onda ces se jos dodatno smoriti. Ali ko ce to objasniti coveku koji se prvi put prijavljuje, razumem da je to prakticno nemoguce...