[QUOTE=wladinho;38024]Ako niste znali, proveru možete odraditi i ako ste izgubili [I]Confirmation Number[/I]. Kada odete na zvaničnu stranicu, malim slovima ispod mesta gde se CN upisuje imate [I][B]Forgot Confirmation Number[/B][/I]. Kada tu kliknete, od vas se traže lični podaci, ali moraju biti identični kao i u prijavi. Ako ste sve tačno napisali onda će vas automatski redirektovati na stranicu za proveru na kojoj su već upisani svi potrebni podaci, a na vama je samo da upišete kod i vidite da li ste izabrani.
OVO PROVERENO RADI, JA SAM PROVERIO PRE 5 MINUTA![/QUOTE]
Ovo je super nadogradnja i lepa vest, ali meni naravno djavolak ne da mira pa su mi i druge, manje pozitivne stvari, pale na pamet: ovo sada znaci da ce svako ko ima vase podatke moci da se uloguje (sto za nas region i nije neki problem, ali u pojedinim zemljama to stvarno i nije dobra ideja). Drugo - ako ovo sada znaci da i ambasade sada mogu ovako lako da provere da li ste u DV sistemu, onda srecno svima koji konkurisu za vizu u dokazivanju da nemaju imigracione namere. 214(b) ima da radi samo tako...
|