View Single Post
Staro 06.05.2013, 20:45
cukoni cukoni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Cosmo Prikaz poruke
Sve je jos uvijek neizvjesno. Najvjerovatnije ce biti odredjenih izmjena prijedloga novog immi zakona, morace pomiriti neke strane i stavove, pogotovo one koji imaju naznake odredjenog vida diskriminacije. Treba pojasniti kako to da ce 10.500 Iraca svake godine moci imigrirati u USA, zasto ce otvoriti vrata ski instruktorima i slicno. Ja vjerujem da, i ako ukinu lutriju, ubacice neku novinu i otvoriti neke nove nacine imigracije. Citajuci vijesti oko novog zakona mislim da zagovornici novog zakona imaju precih stavki od lutrije i mozda bas nastavak lutrije bude ustupak da bi se proguralo nesto drugo, sve je to jos uvijek u magli.

Mnogo nas sa foruma isto to zelimo, legalno imigrirati u USA i takodje smo razocarani zadnjim najavama da ce lutrija najvjerovatnije biti ukinuta. Kako god, i da se lutrija nastavi, to ne znaci da cemo ti, ja ili neko drugi dobiti i da igramo 10 slijedecih godina. Lutrija je ipak lutrija i treba razmatrati i druge opcije.

Prati forum, neko ce vec napisati neki update s vremena na vrijeme.
to je to sto sam ja pricao, o ustupcima i jos nekim stvarima,nemoguce da im sve ovo u vezi reforme prodje,najmanje im je tu sad bitna lutrija,imaju mnogo preca poslao kao npr ovih 10 hiljada iraca,medjutim sad se crnci bune jer su im time ugrozena prava,uglavnom prcice ce dosta vremena dok barem 30 posto od ovog prijedloga prodje
Reply With Quote