Citat:
Prvobitno poslao korisnik SK krsman
Koliko ja znam, tj pročitao sam na forumu otprilike 2 nedelje je potrebno da pošalju kovertu. Nemoj me držati za reč, tako sam negde pročitao.
Da li ima neko na forumu ko nije prošao intervju...Ako ima neka navede razloge, neka napiše koju reč. Iskreno, ja sam već u Americi, počeo sam već da kujem planove šta i kako dalje, ne bih voleo da se razočaram i nedaj Bože da me odbiju na intervju. Ako neko nešto zna neka piše, kakvi su im kriterijumi, od čega zavisi ko ide. Možda sam malo promašio temu, ali se nadam da se sretnici neće buniti!!! 
|
Javljali su se ljudi koji su slali koverte nakon dve nedelje od kad su bili izvuceni pa su dobili vizu. Tako da to nije striktno pravilo. Iskreno ni meni nije bas najjasnije da li poziv na intervju zavisi samo od onog broja 2014EU000... ili zavisi i od vremena kada posaljes dokumente!Ako neko zna detalje oko toga nadam se da ce nas informisati.
Koliko sam cuo i procitao najbitnije je da imas zavrsenu srednju skolu i da nisi kriminalno osudjivan tako da u toj situaciji ne bi trebalo biti problema!