Tema: Dv-14?
View Single Post
Staro 08.05.2013, 13:39
cukoni cukoni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2012
Nepromenjeno

[QUOTE=iglesias;38413]Gde sam napisao da ne zelim otici i da mi je dobro u Srbiji?! Nemojte biti dosadni sa tim. Nisam vam ja oteo vize ako sam izvucen umesto vas! Zloba vam nista nece olaksati to sto niste izvuceni a tamo neko jeste. Zelim ici ali nemam sa cim otici ni do Beograda a kamoli do Amerike. Koliko vidim bez 10 hiljada dolara za nas dvoje nemamo sansi da platimo sve i odemo. Verovatno cemo odustati. Previse je to za nekog bez dinara u dzepu. Mislio sam da oni nesto pomazu imigrantima oko odlaska zato smo se i prijavili svi u drustvu racunajuci na pomoc ali nema od toga nista koliko vidim. Ovo je odlazak za elitu.[/QUOTE]

nije druze zloba,samo dobronamjerni savijeti,zelim ti od srca da odes i iskoristis priliku,al mi nije jasno zasto se nisi informisao,zamisli troskove amerike svake godine da daju pare 55 hiljada ljudi koji dobiju plus tu su im djeca i zene,bankrotirali bi za par godina,da ce ti trebati pare trebace ti to je sigurno a na tebi je da odlucis,nije jeftino i prije polazka ces imati troskove a planiraj i dole troskove,na tebi je sve,a ljudi ti ovo pisu,neki imaju sve isplanirano i nikad ih ne izvuku,al nije onome ko zeli vec onome kome je sudjeno tako da odluci sam