Tema: Dv-14?
View Single Post
Staro 08.05.2013, 13:42
wladinho's Avatar
wladinho wladinho je offline
Drug član

Datum prijave: 06.06.2012
US lokacija: Anywhere in USA . . .
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Pošto sam ja i dao prvi komentar na ovo, red je da se ponovo oglasim. Nije nikakva zloba i u pitanju, čak mi je izuzetno i drago kad neko dobije, naročito ako se taj neko patio ovde pa onda čupa i rukama i nogama da ode kada mu se već ukazala prilika.
Druga, i po meni mnogo bitnija stvar je NEINFORMISANOST. Za to su sa jedne strane krivi i mediji koji su pred početak prijavljivanja maksimalno razglasili da kreće prijava za DV-2014, a niko nije lepo objasnio sve detalje, pa se narod primio ko mutav, i onda kada dođe taj dan da budeš izvučen ti očekuješ da te prime ko gosta, da ti daju posao, pare, stan . . .
Kada sam jednom drugaru rekao da sam se prijavio, prvo što mi je rekao bilo je "[I]To je strava, oni daju 4-5,000$ da se snađeš[/I]". Ja to ne pročitah nigde, a prelistao sam fino i ovaj i mnoge druge forume i izvore. Možda je to bilo nekad, ali ja za to nisam čuo, a sada toga nema.
Tako da i dalje ostajem pri svome stavu da bi nekako trebalo eleminisati zajebante, a o nama kao neinformisanima ne želim ni da razmišljam jer je uvek bilo i biće takvih.

P.S.
Ovaj post nije namenjen nikome lično već je to moj stav prema svima koji se tako odnose prema ovoj i sličnim stvarima u životu.
01.05.2014 - HAS NOT BEEN SELECTED
21.10.2014 - Applied for DV-2016