Tema: Dv-14?
View Single Post
Staro 08.05.2013, 14:53
cukoni cukoni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2012
Nepromenjeno

[QUOTE=mijan;38438]Ima neke istine u tome sto je on nacuo. Ja sam cuo za lutriju pre 10 godina od jednog bracnog para. Tada su mi oni rekli za lutriju i tad su bili dobitnici. Rekose mi: idemo i imamo 2 opcije. Da idemo o svom trosku ili da nam budu svi troskovi placeni pa da posle vratimo taj novac kad se smestimo. Ja tad nisam znao da cu se posle prijavljivati i sam na lutriji pa nisam ni ispitivao nesto detaljnije tada te ljude. Iz ove perspektive moze biti da je tad dok su bile papirne prijave i pre 10 godna postajala neka zvanicna mogucnost za tako nesto ili su ti ljudi otisli preko agencije sa mogucnostima da im agencija plati sve (prijava, put, smestaj) a oni posle kada zarade plate agenciji. Zbog zezanja i situacije da se prijavi i kurta i murta starih dobitnika sa foruma je sve manje, a najgori su mi oni forumasi sto samo znaju pricati o potrebi naplacivanja lutrije a znaju da od toga nema nista. Fino rece taj iglesias: [U]Lutrija je ima pravo svako da kupi listic![/U]. Nije nam on kriv. Krivi su oni sto su omogucili ovakvu sprdnju od lutrije a zna se ko je to, zvanicnici iz Vasingtona.[/QUOTE]
drug naziv lutrija ti sve kaze znaci lutrija ko lutrija to im je cilj da svi mogu da igraju,onda krivi su mediji jer objave svuda pa se prijavi neko ko ni nema namjere da ode vec se prijavi iz radoznalosti misli dobice neke pare eto to je problem