Tema: Dv-14?
View Single Post
Staro 08.05.2013, 14:54
cukoni cukoni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2012
Nepromenjeno

[QUOTE=mijan;38438]Ima neke istine u tome sto je on nacuo. Ja sam cuo za lutriju pre 10 godina od jednog bracnog para. Tada su mi oni rekli za lutriju i tad su bili dobitnici. Rekose mi: idemo i imamo 2 opcije. Da idemo o svom trosku ili da nam budu svi troskovi placeni pa da posle vratimo taj novac kad se smestimo. Ja tad nisam znao da cu se posle prijavljivati i sam na lutriji pa nisam ni ispitivao nesto detaljnije tada te ljude. Iz ove perspektive moze biti da je tad dok su bile papirne prijave i pre 10 godna postajala neka zvanicna mogucnost za tako nesto ili su ti ljudi otisli preko agencije sa mogucnostima da im agencija plati sve (prijava, put, smestaj) a oni posle kada zarade plate agenciji. Zbog zezanja i situacije da se prijavi i kurta i murta starih dobitnika sa foruma je sve manje, a najgori su mi oni forumasi sto samo znaju pricati o potrebi naplacivanja lutrije a znaju da od toga nema nista. Fino rece taj iglesias: [U]Lutrija je ima pravo svako da kupi listic![/U]. Nije nam on kriv. Krivi su oni sto su omogucili ovakvu sprdnju od lutrije a zna se ko je to, zvanicnici iz Vasingtona.[/QUOTE]

sta treba da omoguce lutrijom? previse si ironican napadas nekog sto je rekao da treba da se plati npr 5 dolara da bi se ovo izbjeglo al od toga nece nista biti jer onda nebi lutrija bila