Tema: Pomoć !!!
View Single Post
Staro 14.05.2013, 16:41
ctpubop's Avatar
ctpubop ctpubop je offline
Član

Datum prijave: 12.05.2013
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik krle66 Prikaz poruke
Hvala dragi prijatelju. Kako sam shvatio Ja za sebe, popunjavam : jedan primerak DSP- 10202 i Jedan primerak DS-0230 I OBA MORAM POTPISATI ! Za ženu 1 primerak DS-230 i ONA GA POTPISUJE. Za dete, ima 10 godina, 1 primerak DS-230 i taj primerak NIKO NE POTPISUJE !!??? Potrebno je plus po 2 fotografije za svakoga, formata 50mmx50mm i mogu li iste od pre par meseci, kada sam konkurisao, POŠTO NIJE DOČLO DO BILO KOJIH PROMENA U IZGLEDU !!? i još nešto : imam završen Ekonomski fakultet pa veruvatno treba popuniti UNIVERITY DEGREE !? Samo me brinu 2 stvari : moje godine,54, i što sam napisao oženjen ..STVARNO JESAM 13 godina, ali nismo venčani !? Pa da to pogrešno ne protumače !! Hvala ti još jednom !!!
Tako je. Sve je OK do fotografija, mi smo se uslikali i u foto radnji su nam udarili pecat sa datumom. Ako imas VII stepen (4 godine faksa) pises BS Degree. Sto se godina tice ne verujem da ce biti problema inace bi to ogranicili u propozicijama. Za vencane papire najbolje je da pozoves ambasadu i da se informises sta je najbolje. Koliko sam procitao ovde, ni to nije neki problem samo se prvo raspitaj pre slanja papira u Kentaki da ne bi morao da saljes opet. Mozda neko ovde ima informaciju iz prve ruke.

Kazem ti. Zaboravi formulare dva dana i procesljaj malo forum. Bice ti sve mnogo jasnije.