Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc
da ne bi ispalo da sam lijen da čitam pa otvaram temu...pročitao sam teme koje se tiču navedene teme ali su iz 2009 ili 2010, googlao forume, blogove i tko zna što da dobijem konkretnu informaciju, čak i zvao us ambasadu u zgb i nigdje nema konkretnog odgovora što činiti, dakle kada je pravo vrijeme za ženidbu kada/ako te izvuču? odmah ili dobitnik šalje papire pa kasnije mijenati status, ima li netko tko ima svježe info, tko je nedavno dobio gc a bio u toj situaciji prošle godine?
|
Ja koliko sam shvatio čitajući ovaj forum tokom godina, ljudi koji su bili u tvojoj situaciji su učinili sljedeće:
1. poslali prvu kovertu pod single
2. čekali da dobiju drugu kovertu u kojoj je zakazan intervju u ambasadi (da se ne žene za đabe dok nisu ziher da idu dalje u proces...

)
3. oženili se
4. poslali update-ane formulare u KCC sa popratnim pismom da je došlo do promjene statusa
5. oboje se pojavili u ambasadi u zakazano vrijeme sa popratnom dokumentacijom i zajedničkim slikama (s putovanja, rođendana...) koje dokazuju da ste dugo zajedno i da brak nije iz interesa
ja sam u istoj priči ko i ti tako da ćemo mi tako napraviti...
eto, nadam se da sam ti malo razjasnio situaciju...

7.10.2014 - I'm leaving on a jet plane, I don't know when I'll be back again