View Single Post
Staro 16.05.2013, 08:21
Inside@22's Avatar
Inside@22 Inside@22 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 25.08.2008
YU lokacija: 45.81619 N,15.973574 E
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc Prikaz poruke
da ne bi ispalo da sam lijen da čitam pa otvaram temu...pročitao sam teme koje se tiču navedene teme ali su iz 2009 ili 2010, googlao forume, blogove i tko zna što da dobijem konkretnu informaciju, čak i zvao us ambasadu u zgb i nigdje nema konkretnog odgovora što činiti, dakle kada je pravo vrijeme za ženidbu kada/ako te izvuču? odmah ili dobitnik šalje papire pa kasnije mijenati status, ima li netko tko ima svježe info, tko je nedavno dobio gc a bio u toj situaciji prošle godine?
Ja koliko sam shvatio čitajući ovaj forum tokom godina, ljudi koji su bili u tvojoj situaciji su učinili sljedeće:
1. poslali prvu kovertu pod single
2. čekali da dobiju drugu kovertu u kojoj je zakazan intervju u ambasadi (da se ne žene za đabe dok nisu ziher da idu dalje u proces... )
3. oženili se
4. poslali update-ane formulare u KCC sa popratnim pismom da je došlo do promjene statusa
5. oboje se pojavili u ambasadi u zakazano vrijeme sa popratnom dokumentacijom i zajedničkim slikama (s putovanja, rođendana...) koje dokazuju da ste dugo zajedno i da brak nije iz interesa

ja sam u istoj priči ko i ti tako da ćemo mi tako napraviti...
eto, nadam se da sam ti malo razjasnio situaciju...
7.10.2014 - I'm leaving on a jet plane, I don't know when I'll be back again
Reply With Quote