View Single Post
Staro 01.06.2013, 04:10
noki noki je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
YU lokacija: Zemun, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne Prikaz poruke
Moje dete je konacno dobilo mesto u vrticu (daycare), krece od 23. juna. Pocela je nesto da prica ima 2.5 godine, mesa Engleski i maternji (TV je tu). Mislim da bih volela bas sad da krene dok i sva ostala deca pricaju nesto ovako pomalo jedino me zanima da vidim da li ce skroz da se presalta na Engleski i da cu biti mommy ili cu ostati mama (zezam se). Srecna sam ko mali majmun jer mislim da je pravo vreme da krene da se druzi i uci sa vrsnjacima. Presli smo u manji i jeftiniji stan, nemamo ves masinu u stanu, ali posto jedina radim u ovom momentu mi je to da ona krene sa obrazovanjem bitnije od zivota ovakog ili onakog u ovakom ili onakom stanu. Sve je stvar kompromisa. A do pete cu joj placati vrtic oko 800 mesecno. Posto mi rade zelenu kartu, nadam se da uskoro ce i muz smeti da radi pa cemo onda videti kasnije sta cemo. Sad trenutno, sto bi ovi rekli "downsizing all for the kids benefit".
Srecno Vuxanne,i ja sam isto to radila za moje decake,preschool,summer camp.A isto mozes da cuvas priznanice iz skole,za svoj tax return.Jedno je skoro sasvim sigurno,nema vise da budes mama,jednom kad krene u skolu celo vreme ces da cujes mom,mom ahhaha
Reply With Quote