View Single Post
Staro 01.06.2013, 18:10
familly familly je offline
Drug član

Datum prijave: 06.05.2013
US lokacija: Boston
Pošalji Skype™ poruku korisniku familly
Red face

Citat:
Prvobitno poslao korisnik noki Prikaz poruke
Moja oba decaka koriste,"zuti" autobus.Pravilo je da treba biti udaljen od skole,bar 0,8 milja da bi dobio besplatni prevoz istim.
Sto se tice produzenog boravka i early care,to je ono ako treba da ostavis dete ranije ujutru pa ga oni prebace u skolu,ima koliko hoces.Ja bas radim u takvoj ustanovi,da ne spominjem ime da ne bi zvucilo kao reklama.Cene su prilicno velike 25 dolara je taj sat,sat i po pre nego sto ga prebace u redovnu skolu.A sto se tice produzenog boravka tu ti je izbor malo veci,zavisi dali ces upisati dete na primer na plivanje,ili karate,ili samo hoces da ti ga paze dok ga ne pokupis.Sta je dobra stvar u produzenom boravku,deca se odmore pola sata,pa onda ih vaspitacica "natera'da napisu domaci zadatak,i posle toga deca se igraju i cekaju da neko dodje po njih
Hvala Noki ! Ovo mi daleko olaksava stvari, jer su dobre skole = visoke kirije, a malo nize u drugoj ulici su cene pristupacnije. Vec sam pocela da mislim kako cemo svi kupiti po bicikl Blizu dobrih skola u Bostonu je jednosoban stan 2000$ sto je obeshrabrujuce. Da li vam je bilo komplikovano sa decom na pocetku price? Stici na vreme u skolu, na posao uklopiti smene ? Hvala jos jednom, kad stignes pisi, imamo jos celu godinu dana do odlaska (ako dobijemo vize naravno).
Reply With Quote