Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
Sve zavisi gde si. Mene ce vrtic da kosta oko 800 dolara mesecno (2.5 godine mi je dete - sto starija jeftiniji je). Pelene su nam mislim oko 200 dolara mesecno, klopa do 300 dolara. Dve kasice od po 100 gr su ti oko dolar i po. Zavisi koliko ti jede. Ako kupujes AD mleko ono je oko 25 dolara kutija. Kupka zavisi koju kupis npr. Mustella je oko 10 dolara. Meni dete kad preraste broj odece dam recimo oko 150 dolara da kupim celu garderobicu. Mene moje trenutno kosta ko npr. 750 - 800 dolara, kad krene u vrtic bice oko 1600. Autosediste je moje bilo ko 150 dolara, kolica oko 250. Sve zavisi sta gledas i sta nadjes. Malo dete je ovde jako skupo za odrzavanje. Nema nista dzabe i za nasledjivanje, sve kupujes sam.
A ako ides u NYC sve ovo moze da bude i puno vise jer tamo je sve skuplje koliko znam nego ovde gde sam ja.
|
Pa da ne samo beba,vec i mladje dete te skupo kosta,ali moze malo i da se reduciraju troskovi,tako sto cete pratiti rasprodaje i kupone.To je jedna stvar sto je ovde volim.Nisam ekstremni kuponista,ali moze dobro da se zastedi.Najbolje od svega,sto sve ima i kao "app" za mobilini,pa izguglas kupon za ovo ili ono,skeniraju ti ga u prodavnici i mozes na neke stvari da zastedis i 100% od vrednosti.