View Single Post
Staro 03.06.2013, 17:52
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik familly Prikaz poruke
Ne radi se o brendu vec o kvalitetu. Kad imas dva decaka nije na odmet da imas kvalitetnije, a za male pare. Mladjem detetu garderobu skoro da ne kupujem, cipele moram. U Srbiji ne mozes da kupis detetu cipele za 10-20$ dolara, a da se ne raspadnu za nedelju dana.
Ovde ti je veoma slicno sve. Odes u jednu prodavnicu nadjes nesto pod jednim brendom (markom) odes u drugu vidis ocigledno da je ista fabrika napravila sve isto samo je drugi brend (marka). A to da se raspada, raspada se. Kad ti je dete malo, za mesec dana ne stigne da to razbuca ne znam kako. Mada ja imam po dva para istih cipelica jer jedne zna da ukvasi pa joj trebaju druge. A videces ovde je totalno drugaciji pristup sto se tice brendova i marki. Nema takmicenja na osnovu oblacenja, bar ne svugde. Naravno ako odes medju mega giga burzuje ima sigurno. Ali medju masom ljudi toga nema jer su te materijalne stvari za oblacenje znatno pristupacnije. Ja ipak znam nase ljude koji ce za cipele dati po 180 dolara. Ja i dalje necu. Mislim da su mi najskuplje bile oko 60 dolara. I kad sam bila u Srbiji nisam kupovala original ne znam sta vec jeftinije. A posto mi je zanimanje takvo da imam oko da vidim kako je sta slepljeno i napravljeno, lako mi je da cesto nadjem nesto za manje pare sto ce duze da mi traje. Ove moje od 60 dolara nosim vec 2.5 godine svaki dan na posao (imam dva komada istih) i jos se drze.
Reply With Quote