Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
Ja sam u Virdziniji koja je severno od Severne Karoline. Ne znam kako je u Sharlotu ali ovde je pakao. Za mene je previse vrucina, gore od Beograda i Vojvodine. Plus vlaga non stop. Mada ja sam na okeanu, mozda je unutra hladnije gde je Sharlot. Mozes da vidis prosecne temperature. Ja isto, volim gradove koji nisu preveliki, ovaj ovde gde sam je 250 000 ali je cela oblast 1 700 000. Ko voli da do prodavnice putuje 20 min autoputem i da sta god mora da zavrsava da mu ne gine isto tako 15 min do 30 min po autoputevima, veliki gradovi su dusu dali za njih. A ko voli da ide na posao peske ili 10 min kolima, gradovi prosecne velicine su sasvim ok.
Ovde na Americkom jugu mnogo zelenila moze da znaci i puno buba. A puno kise je vezano za puno buba takodje. Imas temu o Floridi a nisam bas pratila koliko se pominju domace zivotinje tipa Palmeto Bugs koje su tipicne za jug SAD.
|
Ja onako mislim da nije mozda lose ni u Texasu ali samo Hjuston i Ostin mi padaju na pamet kao ok mesto za rad i zivot, Florida me ne privlaci ni malo, Kalifornija isto tako, vrucinu ne trpim pa mi North West deluje najbolje i nekako mi je taj kraj liberalniji od ostatka USA ali recimo San Francisco koj je lep grad ali mozda i prevelik i pre liberalan, ja sam vise za neku zlatnu sredinu