View Single Post
Staro 02.07.2013, 13:39
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sasa99 Prikaz poruke
Zavrsio sam ga odavno ali sad mi je opalila ova lutrija i imacu zelenu kartu. Diplomiran elektrotehnicki inzinjer nemam neki prosek znaci slab prosek znanje engleskog konverzacija slaba pisanje citanje razumevanje ako je napisano na papiru jako dobro ucio sam ga u skoli celog zivota i osnovne i srednje na testu prolazim odlicno ali konverzacija razumevanje filmove slabo hvali mi konverzacija sa ljudima koji govore engleski. Svesan sam da ne mogu odma to da upisem i zbog znanja engleski i zbog finansije posto moracu da radim ali u buduce koji su mi sanse da jednog dana to i ostvarim. Do sad u makedoniji nisam ni pomislio a nisam ni zeleo da upisem takvo nesto posto mislim da mi je to sve cabe nema fajda ali sad kad imam sansu da zivim i radim u Americi pojavile su mi se takve ambicije. Hvala unapred na odgovor
Elektronika? Racunarstvo? Energetika? Koje si tacnije usmerenje i sta bi hteo da nastavis?
Evo ti sa mog univerziteta gde sam ja doktorirala
Purdue ECE ili nesto lakse i lakse za upisati Purdue ECET

a za obojicu kako se prijaviti

Pogledajte ovde ima spisak svih programa (ogroman je univerzitet) program requirements

Elektro - gledaj ECE i Technology - tu je ECET
Ekonomija - gledaj Kranert School of Management - PhD - Management, Economics i slicno.

Po broju internacionalnih studenata, prvi u zemlji je Boston University, a odmah za njim Purdue. Obicno ko se primi na PhD na Purdue dobije da bude asistent, istrazivac (RA) ili predavac asistent (TA). Ako ti je slabiji Engleski RA ce ti bolje leci i mozda ne mozes odmah da polozis Test of Speaking English koji moras da imas kao TA.

Ako se prijavis npr na Purdue - za jednu taksu mozes da posaljes prijavu na 3 razlicita smera.
Reply With Quote