View Single Post
Staro 12.07.2013, 09:01
damjan55 damjan55 je offline
Član

Datum prijave: 04.05.2012
YU lokacija: Pancevo, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dd983 Prikaz poruke
Hvala na odgovoru, i ja sam cuo da je centar manje vise ok, medjutim procitah na par mesta da su stanovi i same zgrade jako lose tamo(tanki zidovi, jako losa zvucna izolacija..). Jel mozda neko zna nesto vise o Hillcrest-u i celom tom potezu izmedju Balboa parka i downtown-a? U svakom slucaju definitivno treba doci u "izvidnicu" pre nego se odluci na takav korak, sto mi i planiramo krajem leta ili jesenas. Ako niko od vas ne radi u IT mozda znate nekog ko je iz te branse, kako je za poslove generalno i zarade? Hajmo ljudi malo da ozivimo ovu temu imam osecaj da vas ima puno koji ste otuda ali ste samo "staticni posmatraci" (kao sto sam i sam bio neko vreme)
Malo se kasno ukljucujem u temu posto nisam bio aktivan na forumu neko vreme. Ja sam nekih mesec dana u San Diegu, lociran na Hillcrestu i utisci su uglavnom pozitivni. Tacno je da je zvucna izolacija u zgradama ovde ocajna, ali to se moze prgutati u zamenu za sve prednosti SD-a. Hillcrest je dobra lokacija, blizu Downtown-a, moze se koristiti javni prevoz (koji je inace u SD-u lose organizovan), do Balboa parka se moze pesice i autoputevima je dobro povezan sa ostalim delovima, brzo se stize do plaza....Sad tacno je da je ovde gej populacija mnogo aktivna, i nije kraj za one koji sa time ne mogu da se pomire.
Za posao ti ne mogu puno reci. Ja sam gradjevinski inzenjer i jos uvek trazim posao bez uspeha (Molim ljude sa foruma ako neko ima kontakte ovde iz gradjevinske struke da pomognu ), ali uglavnom kazu da za ljude iz IT branse ima dosta oglasa za posao.
Cene stanova se krecu od 800-1300 za 1bed, 1200-3000 za 2 bed..... no to mnogo zavisi od lokacije (ovo je orijentaciono za Hillcrest).