Citat:
Prvobitno poslao korisnik dd983
U NY ces generalno tesko naci stan ako nemas nikakav credit history(uverio se i na licnom primeru ali i na mnogo drugih), ili nekog ko ce da ti bude co-signer(jemac, zirant). Ovde i pronalazenje stanova ide malo teze jer uglavnom 90% slobodnih stanova imaju neku vrstu deal-a sa lokalnim real estate agencijama, koji se "ugradjuju" za svoje usluge u visini jedne mesecne rente. E sad, u tim uslovno receno "losijim" delovima grada ne znam bas kako ide, ali znam da Bronx konkretno ume da bude jako opasan i negostoljubiv, zbog velikog broja "project" naselja. Generalno bih ti preporucio da gledas da izbegnes Bronx(veci deo) i gledas nesto u Brooklyn/Queens.
Pozdrav i srecno!
|
razmišljali smo i o brooklyu u queens nekako nebi (nemam neki poseban razlog), što se tiče bronxa znam da ima djelova koji su zeznuti ali taj dio bedford park mi je ok jer sam bio tamo, projects su na arthur avenue (jednom zalutao i nije mi bilo svejedno, sva sreća usred bijela dana) što je dosta daleko od od bedford parka, tu mi je blizu podzemna, bolnica je blizu (montefiore) i ima lijepih parkova, od prijatelja mama je superintendent tu u jednoj zgradi pa bi možda tu za početak bilo i najlakše. imamo još vremena pa ćemo vidjeti, a u kojem si ti dijelu?