Sto se tice brzine slanja koverte NEMAS POTREBE DA ZURIS, ali apsolutno nemas potrebe da zuris jer si i sam rekao da imas veliki broj, znaci ti mozes i posle oktobra da saljes papire. Ja sam papire poslao bio u avgustu jer smo cekali papire za bebu da se urade i onda smo poslali. E sada ako hocete da se vencavate vencavajte se jer ce vama biti lakse, kad to obavite sredite prvo nase papire proneme adresa ako je bilo promene prezimena onda izvod iz maticne knjige rodjenih, nove licne karte, pasose. Kad to sredite onda obavestite Kentaki da je tvoja devojka promenila status i oni ce vam onda reci sta vam treba jos dodatno od papira, to spremite plus jos oni standardni papiri u kevertu i posaljite postom za Kentaki. Ako cete cekati da se vencavate pred intervju onda neka samo devojka posalje papire pa onda naknadno cete odraditi sve to samo sto ce to biti malo navrta na nos ali to je vas izbor. Koju god varijantu da odaberete konsultujte obavezno sa Kentakijem i ambasadom ali ambasadu izbegavajte jer su dosta kontradiktorni bili u proslosti ( sve zavisi ko se javlja, npr. nama su rekli da nam za bebu od godinu dana treba potvrda da nije osudjivana i hapsena!!!!!!! a kentaki je rekao da netreba sto i pise stvrno na njihovom sajtu). Znaci samo polako prvo vi sami sabom rascisti kad ce te se vencavate pa onda na posao