Citat:
Prvobitno poslao korisnik Aristotel
hmmmmm.... ovako... prvo nemam ja sta da pokvarim ovde, kad je već sve us*ano.... Gazda govedo koje ne daje platu mesecima, (par puta doneo je pa je potrošio, kupi neke nekretnine, dzipa koja stoje ispred firme) a ja znam koliko vredim takodje imam i pokazatelje svog rada.
Takodje imam i sponzorsku agenciju samo treba da nadjem kontakte iz kompanije (iz human resources, sto kod velikih kompanija nije lako) Pa me zanima jol neko ima iskusta, sta šalje pored CV i motivacionog pisma. Kako to sve izgleda?
|
ok nisam shvatio situaciju
nisi opisao taj momenta da vas gazada neplaca ustvari
onda pokusaj ovde ,naravno
vidi firme kojima bi tvoje kvalifikacije odgovarale
napises krako radno iskustvo,cv,cover letter itd i direktno posaljes u hr firme koja te interesuje
e sad pitanje je dali oni znaju kako da odrade sponzorstvo
moras da ih pozoves telefonom (skype)i da im objasnis da h nece kostati nista (ameri nevole da placaju za "uvoz radne snage" -to im zesce smeta)
i da ih cimas - tako je moj drug nasao svoje sponzore za internship ali je sve papire on odradio sam i cak kopirao formulare i slao ih frmi na potpis jer je ovima bio nepremostiv problem da ih odstampaju tamo ili faxom posalju nazad za srbiju (u americi je jezivo skup taj toner za printovanje)