View Single Post
Staro 29.07.2013, 16:12
MIKI VELIKI MIKI VELIKI je offline
Član

Datum prijave: 29.06.2013
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Aristotel Prikaz poruke
hmmmmm.... ovako... prvo nemam ja sta da pokvarim ovde, kad je već sve us*ano.... Gazda govedo koje ne daje platu mesecima, (par puta doneo je pa je potrošio, kupi neke nekretnine, dzipa koja stoje ispred firme) a ja znam koliko vredim takodje imam i pokazatelje svog rada.
Takodje imam i sponzorsku agenciju samo treba da nadjem kontakte iz kompanije (iz human resources, sto kod velikih kompanija nije lako) Pa me zanima jol neko ima iskusta, sta šalje pored CV i motivacionog pisma. Kako to sve izgleda?
ok nisam shvatio situaciju
nisi opisao taj momenta da vas gazada neplaca ustvari
onda pokusaj ovde ,naravno
vidi firme kojima bi tvoje kvalifikacije odgovarale
napises krako radno iskustvo,cv,cover letter itd i direktno posaljes u hr firme koja te interesuje
e sad pitanje je dali oni znaju kako da odrade sponzorstvo
moras da ih pozoves telefonom (skype)i da im objasnis da h nece kostati nista (ameri nevole da placaju za "uvoz radne snage" -to im zesce smeta)
i da ih cimas - tako je moj drug nasao svoje sponzore za internship ali je sve papire on odradio sam i cak kopirao formulare i slao ih frmi na potpis jer je ovima bio nepremostiv problem da ih odstampaju tamo ili faxom posalju nazad za srbiju (u americi je jezivo skup taj toner za printovanje)
Reply With Quote