Citat:
Prvobitno poslao korisnik MIKI VELIKI
docices pa ces videti i sam
radnici se ne prijavljuju u pojedinim industrijama uopste (gradjevina,"hospitaity" retail,transportation ,"home renovation" itd su ti glavne za takav "odnos ")- radio sam na milion mesta po americi za ovih 14 godina i mogu ti reci da sam na 99% bio jedini sa nekom vrstom radne vize medju desetinama zaposlenih(na poslednjem poslu koji sam imao pre nego sto sam otvorio sopstvenu firmu je kompletan menadzment bio ilegalno u us -toliko o tome)
"placani prevoz" -hm mozda senatori to imaju ako si mislio na markice za prevoz itd
a plata ti je posebna prica -kazem docices pa ces videti
kao sto rekoh taj tvoj gazda je naucio tako da tretira radnike tamo ("preko bare")nije se rodio sa tim "talentom" to sigurno
u americi ti je radna snaga potrosna i ima je na tone narocito sada u krizi -ima uvek neko ko ce da radi bolje i jeftinije a ako i nema ima po milioni mexosa koji ce da rade za skoro za dz
|
Rođace moj daleki.. A da je tebe pitam nesto? Sto se ti ne vratis u srbiju ako ti je toliko loše! Sto nas koji pokusavam da odemo odavde sputavas i solis pamet? Kako god tamo da je sigurno ne stoji oštampano na papiru "ko dodje da trazi platu dobija radnu knjizicu odmah" Nemoj te price druze vidim ja mnogo si ti prosao al nekako ostao taj menatlitet u tebi, kuknjava... svi su ti lopovi i svi ti krivi....